Asociația Studenților Francofoni recrutează

ASFI recrutariVrei să fii ASFI-ist? POFTIM! POFTIM!

O legendă spune că, în facultate, îți faci prietenii cu care rămâi toată viața. O alta zice ca n-ai să reții, mai târziu, ce materie ai făcut în anul doi sau ce notă ai luat la parțialele de la materiile pe care oricum le uiți; dar că momentele din afara sălii de curs sunt de neuitat.

Noi nu te îndrumăm să chiulești, facultatea e importantă și rezultatele sunt decisive,iar noi punem mare preț pe educația studenților. Dar te ajutăm să-ți creezi momente de neuitat în studenție.

ASFI recrutează!

Hai cu noi şi petrece-ţi studenţia aftfel! Diferit !

În ASFI, ai șansa să cunoști oameni fabuloși, să profiți de oportunități de dezvoltare personală, să te distrezi, în tot acest timp implicându-te și contribuind activ la evenimentele și proiectele de tradiție ale asociației.

Între 2 și 15 octombrie, pentru a face primul pas spre a deveni ştrumf ASFI-ist cu act la purtător, poți completa formularul de înscriere AICI.

Trage un ochi pe site sau caută-ne pe facebook, dacă vrei să afli câte ceva despre noi, la o primă vedere și, fie vorba-ntre noi, dacă vrei să vii pregătit la interviu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.