AIESEC Iași recrutează tineri care vor inspira următoarele 20 de generații

360-uaic-banner-articol„De 20 de ani dezvoltăm lideri internaţionali care schimbă lumea. Vrei să fii unul dintre ei?”. Este esenţa mesajului transmis de AIESEC Iaşi către tinerii studenţi din Iaşi.

Anul acesta, în AIESEC Iași, recrutarea de membri se desfăşoară sub campania “Treci pe albastru”, o metaforă a îndemnului “Înscrie-te în AIESEC”. Studenții care vor să devină membri în cea mai mare organizație de tineri, pentru tineri, mai au șansa să se înscrie până pe 10 octombrie, pe site-ul AIESEC Iași.

În cadrul evenimentului „Bun Venit la UAIC”, AIESEC a fost prezent într-o manieră foarte diferită faţă de alţi ani. Dacă mesajul campaniei era “Treci pe albastru”, această culoare a predominat pornind de la cort, baloane, față de masă, pahare, până la bomboane şi multe altele.

Câţiva dintre studenții care ne-au vizitat nu cunoşteau atât de bine conceptul de a fi voluntar şi nici nu puteau distinge clar semnificaţia şi beneficiile acestei activităţi. Pentru noi a fost o plăcere să împărtăşim din experienţele şi din cunoştinţele noastre.

Câteva din beneficiile împărtăşite au fost:

AIESEC este cea mai mare organizaţie internaţională condusă de tineri şi pentru tineri. În fiecare an, AIESEC le oferă membrilor ocazia de a trăi și munci într-o țară străină în domenii de management, tehnologie, educație, voluntariat și multe altele. Devenind un membru AIESEC, îți dezvolți abilitățile de care ai nevoie și, în același timp, ajuți pe alții să aibă parte de o experiență care le va schimba viața.

Alumni AIESEC sunt lideri în cadrul propriilor organizații sau comunități. Ei se folosesc de experiența, aptitudinile și inspirația pe care AIESEC le-a oferit, pentru a deveni agenți ai schimbării pozitive în societatea de azi. Credem că societatea are nevoie de lideri care au spirit antreprenorial, au o sensibilitate culturală, țin cont de responsabilitatea socială și iau parte activ la propriul proces de învățare.

Aderând la AIESEC, te îmbarci într-o experiență extra-curriculară, care îți permite să-ți dezvolți competențele atât profesionale, cât și personale, în timp ce ai oportunitatea să ai un impact asupra celor din jurul tău. Fiind un membru AIESEC faci primul pas spre dezvoltarea ta personală ca leader.

În AIESEC nu este vorba doar despre aptitudinile pe care le dezvolți și despre munca pe care o depui; noi ne concentrăm și pe relațiile pe care le construiești pe nivel atât personal, cât și profesional. Alăturându-te nouă vei cunoaște, socializa și munci cu studenți din universitatea ta, din întreaga Românie și chiar lume. Nu numai că vei putea să pui bazele unor prietenii de durată cu oamenii pe care îi cunoști, dar îți vei lărgi și adânci cunoașterea și înțelegerea asupra oamenilor și societăților din lume.thumb-360-uaic

De asemenea, vei avea oportunitatea să intri în contact cu mediul corporatist și cu persoane care ți-ar putea sprijini planurile în carieră.

Aflând, astfel mai multe detalii şi impresionaţi de pasiunea şi de experienţele minunate pe care le pot avea în AIESEC, următoarea întrebare a fost cum ni se pot alătura şi care este procesul de selecţie.

Răspunsul nostru a fost simplu. Te poţi înscrie completând un formular pe siteul aieseciasi.ro până pe 10 octombrie, ora 20:00, iar procesul de selecţie este următorul:

Completezi formularul de înscriere.

Pe 11 octombrie te contactăm pentru stabilirea interviului pe care îl vom ține între 12 și 13 octombrie.

Între 19 şi 20 octombrie, respectiv 2 şi 3 noiembrie, participi la peste 25 de ore de training necesare pentru a înţelege organizaţia mai bine.

Acum, ai trecut pe albastru şi eşti membru AIESEC.

Pentru a ne cunoaște mai bine, dar și pentru că vrem să oferim mai multă valoare studenților, AIESEC Iaşi a pregătit multe evenimente.

După cum se observă, este o perioadă foarte încărcată încă din primele zile ale noului an universitar, însă asta ne face să fim cei mai buni. De 20 de ani dezvoltăm, în acest ritm, cei mai buni lideri internaţionali.

Leave a Reply

Your email address will not be published.