UN Youth Association of Romania recrutează la Iași!

Tu! – Tu ești cel mai tare voluntar, iar noi avem nevoie de tine! Asociația Tineretul ONU din România, Filiala Iași, recrutează până pe 15 octombrie cei mai tari tineri, elevi sau studenți, pentru a ocupa diferite funcții în cadrul Asociației și în cadrul proiectelor desfășurate de aceasta. Dar înainte să vorbim despre ce căutăm, să îți spunem, pe scurt, cine suntem:

 

Despre Asociație

Asociația Tineretul ONU din România (ex Asociația BISMUN) este o organizație neguvernamentală, înființată și condusă de către tineri, ale cărei scopuri sunt promovarea şi încurajarea valorilor și activitatilor ONU în rândul tinerilor români, al societății românești și al comunității internaționale.

În vederea realizării acestui obiectiv, Asociația Tineretul ONU din România organizează simulări ale organizaţiilor internaţionale, conferinţe, seminare, workshop-uri, dezbateri, etc., principalul proiect al Asociaţiei fiind organizarea anuală a Conferinţei Bucharest International Student Model United Nations (BISMUN), cea mai mare simulare de tip MUN din România.

Dacă tot nu ești hotărât(ă), poți citi mai multe aici despre Asociație.

Despre recrutare

Recrutăm pe 4 departamente: Proiecte, Relații Publice, Resurse Umane și Marketing. Mai jos aveți o descriere a fiecărui departament:

Departamentul Proiecte are ca obiective principale conceperea, elaborarea, implementarea și evaluarea proiectelor Asociației Tineretul ONU din România, studierea și accesarea granturilor și desfășurarea activității de MUN în cadrul Asociației și în afară.
Activitatea depatamentului proiecte se desfășoară prin conceperea ideilor de proiecte și elaborarea și redactarea conceptelor de proiecte, elaborarea proiectelor de finanțare, implementarea proiectelor prin intermediul unor comisii de organizare conform prezentului ROF, evaluarea rapoartelor finale al proiectelor și evaluarea satisfacției participanților la proiecte. De asemenea, departamentul se ocupă și de menținerea constantă a activității de Model United Nations în cadrul Asociației Tineretul ONU din România și promovarea conceptului de Model United Nations în rândul tineretului român.
În cadrul departamentului proiecte sunt stabilite următoarele direcții de desfășurare a activității:

  • 1. Direcția Elaborarea, Redactarea și Implementarea Proiectelor care are în subordine următoarele secții:
  • 2. Direcția Evaluarea Proiectelor
  • 3. Direcția Model United Nations

Departamentul Relații Publice are ca obiective principale promovarea imaginii Asociației Tineretul ONU din România, structurarea identității vizuale precum și încheierea de parteneriate cu ONG-uri, inclusiv ONG-urile de MUN-uri. Activitatea departamentului relații publice se desfășoară prin emiterea de communicate de presă, menținerea de relații cu presa, menținerea unei pagini de internet actualizate, administrarea rețelelor de socializare, crearea identității vizuale și pachetul de imagine pentru asociație și fiecare proiect în parte, precum și prin încheierea de parteneriate de promovare și orice alt fel de parteneriate cu ONG-uri, inclusiv cele de MUN-uri și încheierea de parteneriate cu trusturi media.
În cadrul departamentului relații publice sunt stabilite următoarele direcții de desfășurare a activității:

  • 1. Direcția Comunicare
  • 2. Direcția Imagine
  • 3. Direcția Parteneriate ONG

Departamentul Resurse Umane are ca obiective principale recrutarea, motivarea și formarea membrilor.
În cadrul departamentului resurse umane sunt stabilite următoarele direcții de desfășurare a activității:

  • 1. Direcția Recrutare, Motivare și Evaluare
  • 2. Direcția Formare
  • 3. Direcția Logistică

Departamentul Marketing are ca obiectiv principal atragerea de fonduri pentru implemetarea proiectelor și pentru funcționarea Asociației.
În cadrul departamentului sponsorizări sunt stabilite următoarele direcții de desfășurare a activității:

  • 1. Direcția Finanțări Private și Publice
  • 2. Direcția 2%

Prin urmare, dacă dorești să activezi în cadrul asociației, așteptăm de la tine un CV pe moldova@unyouth.ro până pe 15 octombrie, iar apoi vei fi contactat(ă) pentru un interviu! Te așteptăm!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.