A doua ediţie a Zilelor Porţilor Deschise la Capgemini

Picture 001
Click pentru a vedea imaginea completă

Compania Capgemini, lider mondial în servicii de consultanţă, tehnologie şi outsourcing, şi-a deschis porţile pentru studenţii Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”. Marţi, 21 mai şi miercuri 22 mai 2013, participanţii au avut ocazia să cunoască echipa Capgemini şi să afle care sunt oportunităţile de angajare şi promovare în cadrul companiei.

Studenţii au fost invitaţi sa discute direct cu mai multi angajaţi ai companiei, majoritatea absolvenţi ai Facultătilor de Economie şi Administrarea Afacerilor, Litere şi Informatică pentru a afla ce abilităţi trebuie să dobandească până la terminarea studiilor. Reprezentanţii companiei au pus accent pe cunoaşterea unei limbi străine de circulaţie europeană (limbile franceză, spaniolă, germană, italiană, engleză), un nivel mediu de cunostinţe tehnice şi spiritul de echipă. Pornind de la această bază, după o lună de training în cadrul companiei vor avea toate cunoştinţele necesare pentru a face parte din echipele de suport IT pentru diverşii clienţi internaţionali pe care îi deserveşte filiala ieşeană a companiei.

Sediul central Capgemini este în Paris, Franţa, însă firma are filiale în peste 30 de ţări. In Iaşi, aceasta s-a stabilit în 2009, şi în prezent numără peste 200 de angajaţi. Pe lângă oportunităţi de angajare şi avansare profesională, compania oferă şi internshipuri pentru studenţii interesaţi să dobândească experienţă în domeniu.

Pentru mai multe detalii vă invitam sa vizitaţi pagina de Facebook a companiei Capgemini: https://www.facebook.com/pages/CapGemini-Iasi/327650173918867 .


O primă ediţie a Open Days Capgemini a avut loc în luna iunie a anului trecut,în cadrul proiectului „Managementul comunicării cu alumni pentru instituţii de învăţământ superior din România” şi este deja cel de-al treilea eveniment de acest tip organizat pentru studenţi.

logo_alumniProiectul urmărește integrarea mai facilă a studenților din anii terminali și a absolvenților pe piața muncii, îmbunătățirea legăturii dintre universitate și angajatori, precum și menținerea legăturii dintre absolvenți și universitate mult timp după absolvirii facultății. Acesta se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Educației, Cercetării și Inovării, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași, Novensys Corporation, partenerul IT și Gold Agama Consulting, partenerul de comunicare.

Site-ul proiectului: http://comunicare-alumni.ro/ | http://www.facebook.com/ComunicareAlumni

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.