A noua ediţie PR Tea de Iaşi

afis_bunAsociaţia PRIME Iaşi organizează pe data de 22 mai 2013 a noua ediţie a proiectului PR Tea de Iaşi, o întâlnire informală între studenţii de la Comunicare şi Relaţii publice, secţiuni adiacente şi specialişti în domeniu.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul Librăriei Cărtureşti din Palas Mall, începând cu orele 19, iar tema acestei ediţii vizează modul în care se constituie Blogul ca instrument de branding.

Invitaţii acestei ediţii sunt Andrei Butnăraşu și Vali Petcu (Zoso), bloggeri profesionişti, care vor discuta despre cum pot fi utilizate eficient blogurile pentru crearea brandului personal şi modul în care bloggerii intermediază relaţiile dintre marile companii care doresc să se promoveze şi publicul pe care îl au în vedere.

Pentru studenţii care doresc să participe la eveniment, înscrierile se vor face între 13 şi 20 mai. Se vor putea înscrie toţi cei care urmează una dintre secţiunile Comunicare şi Relaţii Publice, Marketing sau Jurnalism, intrând pe pagina de facebook PR Tea de Iaşi şi completând formularul.

PRIME Iaşi este o organizaţie studenţească, nonguvernamentală, nonprofit şi nereprezentativă, apolitică, bazată pe voluntariat, filială a PRIME România. PRIME Iaşi are ca scop sprijinirea studenţilor din Iaşi, din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice, în dezvoltarea profesională şi personală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.