Vedete ale momentului vin in vizita in Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”

Academia de visuri Always, in parteneriat cu Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, organizeaza in data de 14 mai 2013, incepand cu ora 12:00, in Aula Magna, un eveniment special dedicat studentelor. In cadrul evenimentului, participantele vor avea ocazia sa discute cu personalitati ale momentului precum  Irina Pacurariu, Andreea Raicu si Crina (Coco) Popescu,  Pe parcursul a doua ore, intre 12:00-14:00, vor avea oportunitatea de a le adresa intrebari si de a asculta povestile lor de success, parcursul lor personal si profesional, de la adolescente la personalitati ale momentului.

Irina Pacurariu nascuta in Iasi si masteranda a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” va vorbi despre importanta educatiei si a pasiunii in cladirea unei cariere in televiziune. Irina Pacurariu a  fost primul reporter român care a realizat un documentar în Himalaya – „Ţara Şerpaşilor”, desemnat şi cel mai bun documentar al anului de APTR. A primit numeroase premii, iar în 30 aprilie a lansat, la TVR 1, primul program despre Smart Education cu românii care sunt studenţi sau profesori la cele mai performante universităţi din lume, „România deşteaptă”.

Andreea Raicu, un adevarat promotor al stilului in Romania, va vorbi despre originalitate si cat de important este sa aboderzi totul in mod autentic si cu pasiune.  Andreea Raicu este vedeta Prima TV si moderatoare a mai multor emisiuni de stil si diverstisment. De asemenea  este “fashion icon”, fiind in trecut stilist pentru diverse reviste de modă, a lansat colecții împreună cu importanți designeri români, a produs și a conceput proiecte media care să promoveze stilul și vestimentația ca mod de viață.

Crina (Coco) Popescu este prima alpinistă din lume care a terminat circuitul Seven Volcanoes, devenind unul dintre cei mai tineri si  “la inaltime” ambasadori al sportului si ai Romaniei in lume. Deține 7 recorduri mondiale de vârstă, a escaladat 6 vârfuri din circuitul Seven Summits al celor mai înalte vârfuri de pe fiecare continent. La vârsta de 14 ani a obținut titlul de Maestru al Sportului. În 2010, la vârsta de 15 ani, a escaladat cel mai înalt vârf al Oceaniei – Carstensz Pyramid (4.884 m) din Indonezia, devenind astfel cea mai tânără alpinistă din lume care a escaladat acest munte. A făcut parte din prima echipă care a urcat Mt. Sidley — cel mai înalt vulcan din Antarctica, fiind prima alpinistă din lume care a atins vârful, la 24 ianuarie 2011, record omologat de World Records Academy.

Evenimentul Always va oferi studentelor sansa de a-si intalni idolii, de a le descoperi secretele si de a se  inspira din cuvintele lor. In plus, participarea la acest eveniment va garanta castigul unor lectii importante de viata, o perspectiva autentica si indemnul de a-si urma pasiunile si de a-si atinge visurile pas cu pas.

Participarea la eveniment este gratuita, fiecare participant primind un cadou din partea Academiei de visuri Always.

 Poster Always - A3 - academia de visuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.