Online Career Day 2013 – Eveniment Special la Iași de Dezvoltare Personală pentru Carieră

sigla_online_career_day2013Pe 28 mai 2013 începând cu ora 17:00 are loc cea de-a șaptea ediție a Online Career Day cu tema Dezvoltare Personală pentru Carieră. Evenimentul este una dintre oportunitățile rare pentru Iași prin care toți pasionații de dezvoltarea carierei și dezvoltare personală se pot întâlni și afla informații de primă mână chiar de la sursă – profesioniștii în domeniile carieră, dezvoltare personală și online.

 

”Datorita succesului înregistrat de ediția de anul trecut, acum organizăm o ediție specială la care sunt așteptați peste 500 de participanți. Și anul acesta vom insista foarte mult pe partea de dezvoltare personală deoarece înainte de a ne dori să avem o carieră de succes e nevoie să fim pregătiți pentru asta și să știm cum putem atrage succesul în viața noastră. Garantez că și anul acesta toți participanții vor avea parte de revelații personale care le vor influența de acum încolo drumul în cariera” declară Cristi Lucan, Producătorul Online Career Day.

 

Șase profesioniști vor împărtăși din experiența și pasiunea lor pentru dezvoltare personală și carieră, despre ce contează cu adevărat când vine vorba de succes, ne vor vorbi despre realizări și posibilități pe o piață afectată de criză și ne vor ajuta să ne găsim mai repede drumul sau direcția în carieră. Foarte important: participanţii se vor întâlni cu oameni care lucrează de ani de zile în domeniu și ne vor vorbi din experiența lor, autentică și reală, cu bune și cu rele, direct, fără cosmetizări, exact așa cum se întâmplă în viața reală – nu din cărți.

 

Alma Andrei va împărtăși secretele unui consilier în carieră, care sunt obstacolele pe care le putem întâlni și ce riscuri să ne asumăm pentru a avea o carieră de succes. Crina Penteleychuk va arăta de ce motivația face diferența în ochii unui angajator și cum să avem atitudinea cea mai potrivită, iar Gabriela Zboiu vă provoacă să descoperţi ce vă motivează cu adevărat în viață și care este concret rolul banilor și al influenței în carieră. Ștefan Andrei împărtășește ce a simțit când și-a început cariera pe cont propriu, care sunt provocările și cum putem reuși în carieră prezentându-ne propria sa rețetă de succes.

 

Bogdan Pantoc va arăta cum puteţi să câștigaţi mai bine lucrând pe cont propriu decât în orice multinațională și când este momentul să fim pe cont propriu iar Cristi Lucan împărtășește din propria poveste despre victimizare, despre cum statul, criza sau iubita/soția sunt de vină pentru tot ce ni se întâmplă și care este întrebarea magică pentru a ieși din acest cerc și a reuși din nou. De asemenea veţi afla de ce disciplina și organizarea nu sunt importante pentru a reuși în carieră și cum ne putem focusa pe lucrurile cu adevărat importante.

 

Organizatorii au pregătit și peste 100 de premii pentru participanți și pe lângă asta ne garantează că vom pleca de la eveniment privind altfel tot ce înseamnă modelele de reușită.

 

Participarea la eveniment este gratuită și se face exclusiv pe bază de înscriere pe site-ul evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.