Clubul de Dezbateri ELSA

15237_563515457014380_1774125999_nAsociaţia Europeană a Studenţilor la Drept (ELSA) organizează periodic un proiect ce are menirea de a dezvolta spiritul juridic al studenţilor,de a promova şi de a impulsiona activitatea creativă a membrilor săi prin intermediul unei întâlniri în care se discută, argumentat, despre diverse teme cotidiene.

 

„Clubul de Dezbateri” este un proiect al Departamentului “Activităţi Academice” din cadrul ELSA Iaşi, ce are la bază întâlnirea studenţilor în vederea dezbaterii unora dintre cele mai controversate subiecte din scena vieţii contemporane.

 

Dobândirea şi dezvoltarea abilităţilor oratorice şi de comunicare, munca în echipă şi spiritul de iniţiativă sunt scopuri finale ale proiectului, care presupune de asemenea respectarea regulilor de bază ale dezbaterilor şi oratoriei.

 

În vederea unor avocaţi, judecători sau procurori de succes, participarea la acest proiect aduce un plus studenţilor tocmai prin dezvoltarea abilitaţilor mai sus menţionate, esenţiale în domeniul juridic.

 

Clubul se reuneşte săptămânal, iar temele avute în vedere implică şi aspecte referitoare la mediul juridic.

 

Înscrierile se pot face până pe data de 18.04.2013, în echipe de câte 3 membri, iar taxa de participare este de 10 RON de persoană. Premiile acordate la final vor consta în bani, locuri de practică şi cărţi.

 

Studenții se pot înscrie la adresa de e-mail andreea_iuliana_racu@yahoo.com sau la numărul de telefon 0753572206.

Leave a Reply

Your email address will not be published.