A doua ediţie a Clubului de dezbateri ASAFFI

În seara de 17 aprilie, Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor ai Facultăţii de Filosofie Iaşi lansează dezbaterea Pedeapsa cu moartea-între contestare şi acceptare în cadrul celei de-a doua ediţii a Clubului de dezbateri ASAFFI. Participanţii sunt invitaţi să se alăture discuţiilor în sala D1 al corpului D (la parter).

 

Dezbaterea implică o temă şi două echipe formate din câte doi oameni ce urmează să combat argumente pro şi contra cu privire la temă. După ce echipele îşi expun argumentele, sunt aşteptate intervenţii, completări şi întrebări din partea publicului.

 

Ca şi în ediţia lunii trecute a Clubului, dezbaterea se încheie prin împărţirea a cinci teme trase la sorţi, unor voluntari din rândul participanţilor din public. Temele vor fi surpriză, ca şi discursul participanţilor, care au ocazia să-şi construiască o pledoarie de două minute, în mod spontan.

 

Cum prima ediţie s-a bucurat de success, sunt invitaţi din nou studenţii preocupaţi de discutarea unor idei din domeniul socialului, a morale şi a legislaţiei. Aşadar, este invitat oricine cu o opinie. Este invitat să şi-o exprime iar dacă nu are una, este invitat să şi-o formeze în urma dezbaterii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.