Curs gratuit de prosperitate financiară

poster buget A4_micCine organizează evenimentul şi unde are loc acesta?

Echipa de asistență financiară Provident îl aduce la Iași pe Eusebiu Burcaș, cel mai important trainer de educație financiară din România. Evenimentul are loc pe 19 aprilie 2013 în Aula Magna a Universității Alexandru Ioan Cuza – Bulevardul Carol I, nr. 11, corp A, parter. Cei interesaţi se pot înscrie pentru una dintre cele două conferinţe care au loc de la 10 la 13 şi de la 17 la 20.

 

Cine este Eusebiu Burcaș?

Eusebiu Burcash este un consultant de management certificat internaţional și trainer de educație fianciară. A susținut peste 3000 de ore de training de vânzări şi este unul dintre primii brokeri autorizaţi pe piaţa de capital din Romania. În plus, a realizat investiţii pe pieţele financiare emergente şi în afaceri online şi oferă coaching pe probleme financiare.eusebiu-burcas

 

Cine poate lua parte la eveniment şi care sunt costurile de participare?

Evenimentul este deschis tuturor celor interesaţi, iar intrarea este gratuită. Singura condiție este să vă înscrieți.

 

Când pot intra în posesia premiului? Pot primi premiul în numerar?

Pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să decupaţi talonul de pe fluturaş/invitaţie și să îl depuneţi în urna din sala evenimentului. Dacă nu ați intrat în posesia unui material de promovare a evenimentului care are atașat un talon pentru tombolă, vă rugăm să completați unul dintre cele pe care le veți găsi în sala evenimentului.Tragerea la sorţi a câştigătorului tombolei va avea loc la finalul fiecărei conferinţe, iar premiul va fi oferit pe loc, în tichete de cumpărături, după autentificare și semnarea unui proces verbal de predare primire a premiului. Premiul nu poate fi oferit în numerar. Regulamentul tombolei este disponibil pe www.provident.ro/controlulbanilor .

 

Pot înscrie mai multe persoane?

Da. În plus, dacă nu puteţi participa la eveniment, vă rugăm să transmiteţi invitaţia unuia dintre cunoscuţii dumneavoastră. Persoana respectivă va trebui să repete procesul de înscriere.

 

 

Care vor fi subiectele abordate?

Principalele subiecte abordate vor fi legate de comportamentul financiar şi impactul acestuia în viaţa personală, soluţiile pe care le puteţi adopta pentru a vă administra propriul buget şi principalele modalităţi de economisire. În cadrul conferinţelor vor fi explicate şi testate instrumentele de pe www.bugetulfamiliei.ro, care vă pot fi utile în gestionarea finanţelor personale. În plus, toţi participanţii vor primi gratuit Broşura Bugetul Familiei – Cum pui banii să lucreze pentru tine?

 

Care este data limită pentru înscriere?

Data limită pentru înscriere este 18 aprilie 2013.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.