Concurs organizat de Parlamentul European pentru studenții de la Jurnalism

AFIS A3Biroul de Informare al Parlamentului European în România invită studenții din Facultățile de Jurnalism din România să participe la concursul de fotojurnalism intitulat “Obiectiv: Europa”.

Concursul se adresează exclusiv studenților de la Facultățile de Jurnalism, iar scopul acestuia este de a aduce mai aproape publicul tânăr de valorile europene, de conștientizarea tineretului în legătură cu ceea ce înseamnă a fi cetățean european. Din fotografiile înscrise în concurs, cele mai reușite 25 de serii vor fi publicate într-un catalog, iar fotografiile cele mai reprezentative din fiecare serie, alături de alte 35 de fotografii înscrise în concurs, vor fi prezentate în cadrul unei expoziții care va avea loc la începutul lunii aprilie, în Spațiul Public European, str. Vasile Lascăr nr.31, București. Din cele 25 de serii de fotografii selecționate vor fi alese 5 serii câștigătoare, iar autorii lucrărilor vor merge la Bruxelles pentru două zile, unde se vor familiariza cu instituțiile europene și politicile lor. Perioada de înscriere este 21 ianuarie – 17 martie 2013.

Biroul de Informare al Parlamentului European în România asigură transportul și cazarea la Bruxelles pentru cei 5 câștigători.

 

Mai multe informații despre concurs puteți afla de pe site-ul Biroului de Informare al Parlamentului European în România

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.