Se apropie conferința PR OUTLook

Afis siglePe 5 martie 2013, PRIME Iaşi, Asociaţia Europeanǎ a Studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare, în colaborare cu Biblioteca Județeană Gheorghe Asachi, prin compartimentul American Corner, organizează cea de-a III-a ediţie a conferinței PR OUTLook.

Invitații din acest an, Bruce Kleiner, Consilier pentru Presă și Cultură la Ambasada Statelor Unite ale Americii la București și Jason Khile, Desk Officer la Departamentul de Stat din Washington, U.S.A., vor discuta despre “Social Media within the US Embassy”. Evenimentul va avea loc în Sala Ferdinand, situată în corpul A al Universității Al. I. Cuza, etaj 1, între orele 15.00 şi 16.30. Înscrierile se pot face pe pagina destinată proiectului.

Prin intermediul acestui eveniment, specialiștii din afara țării le oferă studenților o imagine a practicilor de Relații Publice și Comunicare utilizate la nivel global.

PRIME Iaşi este o organizaţie studenţeascǎ, nonguvernamentalǎ, nonprofit, apoliticǎ, bazatǎ pe voluntariat, filialǎ a PRIME România. PRIME România este afiliatǎ la PRIME – Asociaţia Europeanǎ a Studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.