Întâlnire cu studenţii: Eugenia Dăscălescu, BRD

Eugenia Dăscălescu, directorul de Servicii Clienţi BRD Iaşi, se va întâlni miercuri, 14 noiembrie, cu studenţii economişti, pentru a le vorbi despre cariera personală și impactul cunoștințelor dobândite în Universitate asupra formării profesionale proprii.

Întâlnirea are loc la sediul Librăriei Tafrali, din Corpul A al Universităţii, cu începere de la ora 15.00 şi se înscrie în seria de prezentări de bune practici organizate în cadrul proiectului „Managementul Comunicării cu Alumni pentru Instituții de Învățământ Superior din România” .

Prezentările de bune practici aduc faţă în faţă studenţi din diverse domenii cu specialişti locali şi naţionali, de la care au posibilitatea să afle povestea traseului profesional şi să primească sfaturi legate de carieră.

Eugenia Dăscălescu este „dublă absolventă” a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, terminând Facultatea de Istorie-Filosofie, în 1991, iar apoi Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor. Din 2007 a devenit doctor în Finanţe. Din 1996 până în prezent conduce divizia management şi divizia comercială – BRD Iaşi.

Pentru a participa la evenimentul de miercuri, 14 noiembrie, ora 15.00, vă rugăm să completaţi formularul de înscriere de mai jos:

Proiectul „Managementul Comunicării cu Alumni pentru Instituții de Învățământ Superior din România” urmărește integrarea mai facilă a studenților din anii terminali și a absolvenților pe piața muncii, îmbunătățirea legăturii dintre universitate și angajatori, precum și menținerea legăturii dintre absolvenți și universitate mult timp după absolvirea facultății. Acest proiect se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Educației, Cercetării și Inovării, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași, Novensys Corporation, partenerul IT și Gold Agama Consulting, partenerul de comunicare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.