Internship la British Council

Internship la British Council Iasi!


British Council Iasi recruteaza interni care sa li se alature echipei pentru o perioada de sase luni!

Ai dori sa experimentezi si sa dezvolti abilitatile necesare pentru a raspunde intrebarilor clientilor cu privire la examenele Cambridge si biblioteca?Ai dori sa iti castigi experienta profesionala intr-un mediu dinamic si multicultural?

Daca raspunsul dumneavoastra este da la intrebarile de mai sus, va invitam sa va alaturati echipei noastre. Puteti sa ne trimiteti Cv-ul s raspunsurile celor doua intrebari postate pe site-ul nostru pana la data 27 octombrie. Candidati selectati vor fi contactati prin email pana pe 5 noiembrie .


Pentru mai multe detalii puteti vizata urmatorul link : http://www.britishcouncil.org/ro/romania-examene.htm

Internship la British Council Iasi! (Teaching Assistant)


British Council Iasi recruteaza un intern dedicat si plin de entuziasm pentru a face parte din echipa noastra ca si asistent pentru profesor, incepand din noiembrie 2012. Assitentul profesorului va ajuta la pregatirea cursurilor de limba engleza generala pentru adulti, adolescenti si copii, dar va participa si la alte activitati in centrul British Council.

Daca doriti sa  va alaturati echipei noastre dinamice, puteti  sa ne trimiteti Cv-ul si raspunsurile celor doua intrebari postate pe adresa de web pana pe 27 octombrie. Candidati selectati vor fi contactati prin email pana la data 5 noiembrie


Pentru mai multe detalii puteti vizata urmatorul link : http://www.britishcouncil.org/ro/romania-about-employment-opportunities-internship.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published.