Campanie umanitară: Salvăm un profesor, salvăm generaţii

Universitatea din București a demarat în data de 5 septembrie 2012, campania umanitară Salvăm un profesor, Salvăm generații!, de strângere de fonduri pentru un membru marcant al comunității sale academice, doamna Adela Rogojinaru, conferențiar doctor la Facultatea de Litere. Doamna Adela Rogojinaru a fost diagnosticată cu cancer de piele, o boală care poate fi tratată printr-o intervenție agresivă cu Zelboraf. Tratamentul cu citostatice, recomandat în regim de urgență, este de ultimă oră și acordă 80% șanse ca tumora să se restrângă și durerile să se diminueze considerabil. Acest medicament nu este încă introdus pe lista medicamentelor compensate, fapt care conduce la un cost total al tratamentului și al spitalizării de 15.000 de euro pe lună. Tratamentul durează în jur de 6 luni, costul integral ajungând la suma de 90.000 de euro.

Până la data de 13 septembrie 2012, suma donată este de 35.381 euro. Continuăm campania noastră prin apelul către mediul academic naţional, către specialiștii din domeniu, către mediul de afaceri, ca şi către toți cei care pot susține, cu orice contribuție financiară, tratamentul de chimioterapie, care are reale șanse de reușită, datorită citostaticului performant.

 

PENTRU CONTRIBUŢII INDIVIDUALE:

Prin Internet Banking, în conturile:

CONT LEI: RO19INGB0000999903185855

CONT EURO: RO12INGB0000999903185496

CONT DOLARI: RO96INGB0000999900893814

Prin ordin de plată, aceleaşi conturi, dar adăugând următoarele informaţii:

Titular de cont: Lucia Astratinei

CNP 2890314460024

COD SWIFT: INGBROBU

Banca ING BANK N.V. Amsterdam – Sucursala Bucureşti, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 48, Sector 1, 011745, București, România.

PENTRU COMPANII, FIRME, ORGANIZAŢII:

Începând de astăzi, 13 septembrie 2012, organizațiile, companiile și firmele pot dona în contul Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer, având codul de înregistrare fiscală: 23728748, în contul IBAN- RO76FNNB001802247025RO05, deschis la Credit Europe Bank, filiala 1 Mai București tel./fax 0212530591. Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer este reprezentată de către Cezar IRIMIA având funcția de Președinte.         

Orice contribuţie financiară este binevenită. Vă suntem recunoscători pentru implicare. De asemenea, dacă doriţi să îi transmiteţi un mesaj doamnei profesor Adela Rogojinaru, puteți să îi transmiteți mesajele dumneavoastră de încurajare și gândurile de bine la adresa anamete2002@yahoo.com.

Pentru mai multe informații, accesați www.media.unibuc.ro, secțiunea Campanii sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/CampanieUmanitaraPentruAdelaRogojinaru.

Persoană de contact: Raluca Moise, coordonator Birou Relații Publice, raluca.moise@unibuc.eu, 0721985429.

***

Adela Rogojinaru este doctor în filologie, conferențiar la Facultatea de Litere, Universitatea din București, director al departamentului de Științe ale Comunicării, șef de colectiv la specializarea Comunicare și Relații Publice. Pe lângă experiența didactică de peste douăzeci și cinci de ani, deține expertiză în programe ale Uniunii Europene, are experiență internațională în domeniul Relațiilor Publice și Comunicării Organizaționale și este autor și coordonator al unor volume de profil.

Este director executiv în Boardul EUPRERA (European Public Relations Education and Research Association), președinte al secției de Comunicare Strategică și Organizațională al ECREA (European Communication Research and Education Association), membru în Juriul de Onoare al ARRP (Asociația Română a Profesioniștilor în Relații Publice), membru al ICA (International Communication Association) și membru al IAMCR (International Association for Media and Communication Research).

Portofoliul profesional al Adelei Rogojinaru include contribuții de referință în reforma politicilor educaționale. Cel mai tânăr șef de secție al reînființatului Institut de Știinte ale Educației, este autorul unor  inițiative vizionare de excepție în modernizarea formării profesionale din România, la nivel european și internațional. Succesul programului Uniunii Europene Phare VET în România i se datorează în cea mai mare măsură.

Leave a Reply

Your email address will not be published.