Studenţii francofoni, fără de vacanţă în voluntariat

Asociația Studenților Francofoni din Iași participă la cea de-a VII-a ediţie a Forumului Organizaţiilor Studenţeşti din România, organizată în Cluj – Napoca, în perioada 5 – 10 august 2012.

La acest eveniment național, sub egida Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România ( ANOSR), participă aproximativ 200 de studenți reprezentanți din peste 70 de organizaţii studentești din ţară. Scopul acestui Forum este consolidarea mişcării studenţeşti din România într-o viziune comună.

Între 2 și 8 iulie, Asociația Studenților Francofoni din Iași a participat la Forumul Mondial al Limbii Franceze desfășurat în Quebec, Canada. Inițiat de Organizația Mondială a Francofoniei, acest eveniment s-a centrat pe descoperirea și consolidarea rolului limbii franceze în lume. Forumul Mondial al Limbii Franceze a reunit peste 1500 de persoane de pe toate continentele, tineri care promovează valorile francofoniei la nivel local și național.

Pentru detalii despre evenimentele și activitățile la care participă Asociația Studenților Francofoni din Iași, Blogul Francofonilor, www.asfi.ro, pagina de Facebook a Asociației și adresa de e-mail aefi_ro@yahoo.fr sunt la dispoziția publicului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.