Open Day la Capgemini – înscrie-te aici pentru a vizita compania

Comania Capgemini îşi deschide porţile, timp de două zile, pentru studenţii Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”. Lider modial în servicii de consultanţă, tehnologie şi outsourcing, compania Capgemini  are sediul principal la Paris,  şi operează pe plan regional în America de Nord, Europa de Nord, spaţiul pacifico-asiatic şi Europa Centrală şi de Sud.

 Pe 7 şi 8 iunie, în cadrul evenimentului Open Day, organizat de Universitate în colaborare cu Capgemeni, studenţii UAIC vor avea ocazia să viziteze compania, să discute cu absolvenţi care lucrează în prezent în companie şi să afle informaţii relevante despre oportunităţile de angajare oferite de companie.

 În ambele zile, programul vizitei va fi între orele 13.00 şi 15.00 şi va cuprinde:

  • Prezentarea companiei
  • Vizită ghidată
  • Coffee Break
  • Discuţii cu absolvenţi de la Litere, Informatică şi FEAA care lucrează în companie

Înscrieţi-vă la eveniment, pentru una dintre cele două zile, completând formularul de mai jos. Au prioritate studenţii de la facultăţile de Litere, Informatică şi Economie şi Administrarea Afacerilor. În ziua evenimentului, accesul se va face pe baza adeverinţei de student şi a cărţii de identitate.

Înscrierile pentru data de 7 iunie s-au încheiat. În cazul în care v-aţi înscris, aşteptaţi să fiţi contactaţi de organizatori.

Înscrierile pentru data de 8 iunie s-au încheiat. În cazul în care v-aţi înscris, aşteptaţi să fiţi contactaţi de organizatori.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului “Managementul comunicării cu alumni pentru instituții de învățământ superior din România”, finanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) coordonat în Universitate de prof.univ.dr. Carmen Crețu, prorector pentru studenți și absolvenți.

Vizita la compania Capgemini este cel de-al treilea eveniment de tipul porților deschise la angajatorii ieșeni din cadrul acestui proiect prin care Universitatea își dorește să îi pună în legătură pe studenții săi cu absolvenți deja angajați în companiile din Iași, pentru a putea lua contact direct cu mediul de afaceri și a se integra mai ușor pe piața forței de muncă.

Proiectul este un parteneriat între Ministerul Educației Cercetării și Inovării, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, Novensys Corporation, partenerul IT și Gold Agama Consulting, partenerul de comunicare.

Pentru mai multe detalii vă invităm să vizitați site-ul proiectului: www.comunicare-alumni.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.