IDEACT– Ideas in action

IDEACT – Ideas in action este un proiect organizat de AIESEC Iasi in parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) și Fundația Alumni UAIC.

Evenimentul este dedicat studenților aflați în ani terminali (licența și master) și absolvenților care își doresc să întâlnească profesioniști și să afle cum îi poate ajuta pe viitor statutul de alumnus al UAIC. IDEACT va avea loc pe 12 mai, începând cu ora 17:00, în cafeneaua Tafrali din corpul A al Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași. La final, cei prezenți sunt invitați să participe și la o sesiune de networking, având astfel ocazia de interacționa cu speakerii într-un cadru informal.

Aflat la prima ediție, proiectul își propune să reunească membri ai comunității alumni din Fundația Alumni UAIC și Asociația Alumnilor AIESEC Iasi, pentru a împărtăși studenților și tinerilor absolvenți din experiența lor și pentru a vorbi despre importanța de a continua experiența într-o organizație/instituție, devenind alumni.

Scopul final al proiectului este acela de a încuraja inițiativa, perseverența și implementarea ideilor proprii pentru a schimba în bine societatea zilelor noastre.

Ne propunem astfel să încurajăm interacțiunea dintre studenți și alumni și să promovăm cultura de alumni și rolul ei pentru dezvoltarea personală și profesională.

Esti student în anii terminali sau absolvent? Înscrie-te aici

Leave a Reply

Your email address will not be published.