Saptamana Sportului Studentesc Iesean

În perioada 21-26 mai 2012, Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” organizează Săptămâna Sportului Studenţesc Ieşean, un eveniment adresat tuturor studenţilor şi cadrelor didactice de la universităţile publice din Iaşi.

Coodonatorul activității, din partea Facultății de Educație Fizică și Sport, este domnul lector univ.dr. Cristian RUS.

În cadrul acestui eveniment se vor desfăşura următoarele activităţi sportive: cros, handbal, fotbal, tenis de masă, fotbal-tenis, volei, badminton, streetball şi culturism.

În ultima zi a evenimentului, pe 26 mai 2012, va avea loc un cros şi festivitatea de premiere pentru toate activităţile, moment la care vor fi prezente şi campioanele olimpice Laura Badea şi Maricica Puică.

Înscrierile încep pe 30 aprilie 2012 şi se vor încheia pe 17 mai 2012 pentru fotbal, respectiv 25 mai pentru cros şi 20 mai pentru restul activităţilor sportive. Programul activităţilor sportive, condiţiile de participare, modalitatea de încriere, premiile oferite, precum şi alte informaţii despre Săptămâna Sportului Studenţesc Ieşean găsiţi pe site-ul Universităţii ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, în pagina evenimentului.

Săptămâna Sportului Studenţesc Ieşean are ca scop încurajarea unui mod de viaţă sănătos şi, în acelaşi timp, conştientizarea faptului că sportul este o parte firească din viaţa noastră care ne ajută să ne dezvoltăm personalitatea, un mijloc de a ne arăta respectul faţă de sine şi faţă de cei de lângă noi.

Acest eveniment reprezintă un cadru optim pentru promovarea unor valori precum: prietenie, spirit de echipă, corectitudine etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.