Multiplă lansare de carte la Librăria Tafrali

Editura HARDCOVER & PAPERBACK și Librăria TAFRALI organizează joi, 3 noiembrie, ora 16:30, lansarea la Iași a cărților AIKIDO 1,2,3  de Dan C. Ionescu, TRIPTIC de Karin Slaughter, MARTIN, NEINTELESUL  de Karin Slaughter și ESCROCHERII DE MILIARDE  de Kari Nars.

AIKIDO 1,2,3

Aikido 1, 2, 3 este cea mai nouă carte scrisă de maestrul Dan Corneliu Ionescu, Președinte al Federatiei Romane de Aikido și al Confederației Europene de Aikido, având gradația 8 Dan, originar din Iași. Cartea se adresează deopotrivă practicanților și non-practicanților de arte marțiale.

Tehnicile prezentate în carte au fost realizate cu sprijinul instructorilor Federației Române de Aikido.

TRIPTIC

O carte captivantă, scrisă de una dintre cele mai apreciate scriitoare americane contemporane, Karin Slaughter. De-a lungul timpului, Karin Slaughter a fost publicată în peste 25.000.000 de exemplare şi tradusă în 30 de limbi!Detectivii Angie Polaski şi Michael Ormewood investighează moartea suspectă a unei prostituate, care se pare că i-a căzut victimă unui criminal în serie ce se plimbă nestingherit pe străzile din Atlanta, unul dintre cele mai violente oraşe din America

MARTIN, NEÎNȚELESUL

La treizeci şi şase de ani, Martin Reed încă locuieşte cu mama sa, care nu pierde niciun prilej pentru a-l scoate din minţi, prin remarcile sale acide.  De peste 16 ani, Martin ocupă un post neînsemnat într-o firmă neînsemnată, fiind subiectul preferat al glumelor foştilor lui colegi de şcoală, ajunşi acum şefii săi, datorită aspectului său fizic nu prea atrăgător.Ajuns la limită, Martin are o izbucnire nefirească. Puţin mai târziu, primeşte vizita a doi poliţişti care, datorită dovezilor incontestabile găsite pe maşina lui, îl acuză de o crimă atroce, urmată la scurt timp de o alta.Care este adevăratul Martin? Sufletul blând, iubitorul de cărţi, cu un talent neobişnuit pentru explicarea datelor statistice, care aduce mai mult cu un copil confuz, sau un monstru sadic ce-şi revarsă furia asupra celor care-l iau peste picior?

ESCROCHERII DE MILIARDE

De-a lungul istoriei omenirii, escroci financiari fără scrupule au furat miliarde de la victimele lor naive. În această  fascinantă carte, Kari Nars analizează zece dintre cele mai importante escrocherii financiare ale lumii. El examinează metodele şi tipologia acestor escroci: ce fel de oameni erau ei în realitate? Cum de au reuşit să înşele atât de mulţi oameni inteligenţi? Şi ce fel de persoană este cea care cade victimă unor asemenea şiretlicuri? Află din carte cum celebrul escroc ceh Victor Lustig a vândut Turnul Eiffel unui comerciant parizian de fiare vechi, cum este creionată personalitatea escrocilor sau de ce anume femeile sunt rareori escroci sau victime.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.