Şcoala naţională de antreprenoriat Good to Go, la Iaşi

Anul acesta se implinesc sapte ani de cand Good to Go, scoala nationala de antreprenoriat marca Business Club, club al VIP Romania , aduce impreuna cei mai buni studenti cu spirit antreprenorial si ii pune in legatura directa cu cei mai de succes oameni de afaceri ai momentului, atat din Romania cat si din strainatate.

Ediţia de anul acesta duce mai departe tradiţia Good to Go, luând însă iniţiativa de a ridica ştafeta prin abordarea unei dimensiuni practice. Astfel, Good to Go 2011 va finaliza zilele de  conferinţe cu workskopuri axate pe temele dezbătute şi îi va recompensa pe cei mai  performanţi participanţi, la sfârşitul  ediţiei, cu internship-uri oferite de  companii de renume din lumea afacerilor. În plus, ediţia va culmina cu simularea managerială oferită de partenerii oficiali  ai Business Club, Contrast Management-Consulting.

Proiectul principal, constand intr-o saptamana de seminarii si workshopuri, se va desfasura intre 11-16 aprilie in Bucuresti. Printre invitatii care au confirmat deja prezenta in cadrul evenimentului din Bucuresti se numara  Marius Ghenea – business angel, Adrian Olteanu – CEO Flanco, Andi Dumitrescu – Director General GfK, Octavian Radu – Fondator Diverta  si multi altii.

In Iasi proiectul este precedat de o conferinta in data de 23 martie, incepand cu orele 12:00 pana la 14.00 in sala B402 din corpul R in Strada Lapusneanu (fosta cladire Romtelecom). Aceasta conferinta este organizata in parteneriat cu JCI Iasi iar in cadrul sau vor fi invitati antreprenori locali care vor impartasi din secretele succesului lor. Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

Pentru proiectul din Bucuresti deadline-ul pentru aplicatii este 5 aprilie, dupa care vor urma interviurile de selectie a participantilor, participarea fiind gratuita pentru cei mai buni 25 de aplicanti. Pentru mai multe detalii accesati site-ul evenimentului www.goodtogo.ro

Pana acum, peste 125 de studenti aspiranti la o cariera de antreprenor au primit informatii valoroase prin intermediul proiectului, direct de la cei mai experimentati jucatori in domeniu. Anul acesta Good to Go isi deschide din nou portile pentru cei care vor sa beneficeze de aceeasi sansa de afirmare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.