Îmbrăţişăm lectura

Lavinia Biberi si AltIasi initiaza „Imbratisam lectura”, o campanie de atragere a studentilor spre citit si care se va desfasura in mai multe etape, dupa cum urmeaza:

campania imbratisam lectura – Iasi 
– Durata campaniei: 19 februarie – 1 martie 2010 vom colecta carti de beleristica de la cititorii nostri din online si oricine doreste sa se implice in campania nostra va atasa banner-ul cu campania pe blogurile personale; 
– in perioada 24 – 26 februarie se vor colecta carti de beletristica din partea celor care vor sa le doneze bibliotecilor si, implicit, studentilor din caminele studentesti ale UAIC la standurile care vor fi amplasate in corpurile A si B ale Universitatii intre orele 12-14; 
– pe 1 martie, vom imbratisa lectura alaturi de studentii din Copou oferindu-le cate o carte si „un martisor” din partea noastra.

Scopul campaniei este acela de a pune la dispozitie in fiecare biblioteca din caminele studentesti un numar considerabil de carti de beletristica pentru studentii cazati, cu speranta ca acestea ii vor face sa redescopere placerea unei lecturi relaxante, sa ii incurajam sa isi dezvolte caracterul si personalitatea si sa le aratam ca timpul liber poate fi petrecut si in fata calculatorului, dar si citind o carte.”

logoMomentan, avem in jur de 300 de carti primite ca donatie din partea lui Razvan Olaru, membru AIESEC Iasi. In mare parte, aceste carti sunt de beletristica. Vom accepta doar carti de beletristica si alte carti utile studentilor din cadrul UAIC. Nu vom primi carti sau manuale de clasele gimnaziale sau de liceu.

Noi consideram necesara o astfel de actiune pentru ca, dupa cum stim, astazi se citesc mai multe bloguri decat carti si ar fi timpul sa ne indreptam privirea si spre acestea din urma si sa „Imbratisam lectura”!

Va multumim pentru sustinere! Doneaza si tu carti! Un martisor de 1 martie 🙂

P.S. cartile nu trebuie sa fie noi, ci doar bine intretinute! 
Cautam sponsori pentru semnele de carte #Imbratisamlectura & oferim impreuna un martisor pe 1 martie/Copou


Leave a Reply

Your email address will not be published.