Concurs on-line cu premii: „Pământul eşti tu!”

j0442238Ambasada britanică la Bucureşti, Centrul de informare al ONU şi British Council România lansează concursul on-line cu premii „Pământul eşti tu!”.

Alătură-te efortului global împotriva schimbărilor climatice, spune cât de verde eşti tu şi învaţă-i şi pe alţii cum să protejeze mediul înconjurător.

În perioada 12-29 noiembrie, înscrie-te în concurs şi răspunde la întrebarea „Dacă ai fi Pământul pentru o zi, ce le-ai transmite oamenilor?” (în limba română): poţi scrie pe blog sau posta materiale audio/video, fotografii/prezentări PowerPoint. Exprimă-te cum doreşti. Pentru a valida înscrierea în concurs, trimite un link al contribuţiei tale on-line la webmaster.brit@ines.ro, cu menţiunea Pentru campania “Pământul eşti tu!”. Lasă un nume şi un număr de telefon pentru a fi contactat.

Câştigătorul va fi anunţat în prima săptămână a lunii decembrie şi va fi premiat cu un notebook şi o excursie la Londra.

Un juriu format din reprezentanţi ai organizatorilor, un cunoscut blogger (Cristian Manafu), un ONG şi un jurnalist va decide câştigătorul. Vor fi luate în considerare relevanţa, creativitatea şi concizia.

Cele mai bune contribuţii vor ajunge pe masa summit-ului ONU de la Copenhaga (07-18 decembrie), unde se caută o soluţie pentru a stopa încălzirea globală. Oamenii de ştiinţă avertizează că o creştere de peste două grade Celsius a temperaturii medii a Planetei va avea efecte catastrofale.

Concursul este parte a unei campanii de conştientizare pe problema schimbărilor climatice, derulată în România în preambulul Conferinţei de la Copenhaga.

Mai multe detalii despre concurs şi regulamentul integral sunt disponibile pe www.ukinromania.fco.gov.uk şi www.onuinfo.ro.

Informaţii despre summit-ul ONU de la Copenhaga găsiţi la www.sealthedeal2009.org şi www.actoncopenhagen.gov.uk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.