AIESEC Global Exchange Program

AIESEC oferă  studentilor din anul III, master şi doctorat de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi posibilitatea  de a-şi pune în practică cunoştinţele acumulate pe parcursul studiilor într-un internship plătit.

Eşti student la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA) şi cunoşti limba germană la un nivel avansat? Poţi  lucra pe o perioada de 6 luni, până la un an într-o companie din Germania unde îţi  vei putea dezvolta abilităţile personale, dar mai mult, cele profesionale în domeniul în care te-ai specializat pe parcursul facultăţii.

Un alt tip de internship este îndreptat cu precadere către studenţii de la Facultăţile de Litere, Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei şi Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice care cunosc limba engleză la un nivel avansat. Pentru 6 sau 12 luni, aceştia vor avea posibilitatea  să predea limba engleză în gradiniţe, şcoli sau facultăţi, în cea de-a doua putere economica mondială, China.

Mai multe informaţii despre cele doua tipuri de internship-uri  poti afla de pe site-ul www.aieseciasi.ro, dar si de la sediul AIESEC . Formularele de înscriere pot fi completate atât online, cât şi în format fizic, la sediul organizaţiei situat în corpul B al Universităţii, în cadrul FEAA, la etajul 3, sala B606. Poţi completa formularul până pe  30 octombrie, la ora 16:00.

general_1

AIESEC este cea mai mare organizaţie de tineri la nivel internaţional care reuneşte 40000 de membri din peste 100 de ţări şi teritorii. AIESEC reprezintă o platforma dedicata descoperirii şi explorării potenţialului de lideri al tinerilor in vederea transformării acestora în agenţi de schimbare ai lumii de maine. În Iaşi, AIESEC activează de 16 ani, timp în care a desfăşurat o serie de proiecte dedicate tinerilor şi dezvoltarii acestora.








AIESEC ofera oportunitatea studentilor din anul III, master si doctorat de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” de a-si pune in aplicare cunostintele acumulate pe parcursul studiilor intr-un internship platit. Unul dintre tipurile de stagii se adreseaza studentilor de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilo(FEAA) care au un nivel avansat al limbii germane. Acestia vor lucra pe o perioada de 6 luni, pana la un an intr-o companie din Germania unde isi vor putea dezvolta abilitatile personale, dar mai mult, cele profesionale in domeniul in care s-au specializat pe parcursul facultatii.

Cea de-a doua ocazie ca tinerii cu studii superioare sa se dezvolte intr-un mediu profesionist sunt internship-urile indreptate cu precadere catre studentii de la Facultatea de Litere, Psihologie si Filosofie care au un nivel ridicat al limbii engleze. Acestia vor avea posibilitatea pentru 6 sau 12 luni sa predea limba engleza in gradinite, scoli sau facultati, in cea de-a doua putere economica mondiala, China.

Cei ce doresc mai multe informatii despre cele doua tipuri de internship-uri le pot afla de pe site-ul www.aieseciasi.ro, dar si de la sediul AIESEC . Formularele de inscriere pot fi completate atat online, cat si in format fizic, la sediul organizatiei din cadrul FEAA, etajul 3, sala B606. Data limita pana la care studentii sau absolventii interesati pot completa formularele este 30 octombrie ora 16:00.

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel international care reuneste 40000 de membri din peste 100 de tari si teritorii. AIESEC reprezinta o platforma dedicata descoperirii si explorarii potentialului de lideri al tinerilor in vederea transformarii acestora in agenti de schimbare ai lumii de maine. In Iasi, AIESEC activeaza de 16 ani, timp in care a desfasurat o serie de proiecte dedicate tinerilor si dezvoltarii acestora.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.