Zilele Bobocilor

Eşti boboc şi nu înţelegi încă tot ce se întâmplă în jurul tău? E firesc, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” este mare ca un oraş cu aproape 40.000 de locuitori. Dacă ai nevoie de un ghid pentru a te descurca mai bine în tot ce priveşte studenţia, te aşteptăm în Aula Mihai Eminescu din Corpul A al Universităţii între 12 şi 16 octombrie de la ora 18.00 pentru a participa la Zilele Bobocilor – evenimentul de la care nu ar trebui să lipsească nici un student din primul an.


Aici vei afla lucrurile de care ai nevoie pentru a deveni un absolvent de succes. În plus, va trebui doar să adaugi puţin entuziasm şi un pic de tinereţe, pentru a descoperi în scurt timp de ce toată lumea spune că studenţia e cea mai frumoasă perioadă din viaţa unui om. Vei putea primi premii şi vei urmări momente artistice susţinute de colegi mai mari.


Programul


12 octombrie – Cunoaşte universitatea ( pe cine suni când nu merge net-ul în cămin? cine îţi dă aspirină când răceşti? unde sunt bibliotecile?)


13 octombrie – Şcoală (cum primeşti burse de studiu? ce este un credit? cum poţi să tragi cu ochiul în catalog? unde au dispărut lucrările de control?)


14 octombrie – Burse în străinătate (alege ţara, noi îţi spunem cum să ajungi acolo)
15 octombrie – Carieră (cum să îţi îmbunătăţeşti de pe acum şansele de angajare)

16 octombrie – Asociaţii studenţeşti (proiecte, prieteni şi distracţie)


Te aşteptăm!


afis_ratuste

Leave a Reply

Your email address will not be published.