Internship la cabinetele parlamentare

Asociatia Pro Democraţia (APD) anunţă lansarea procesului de selecţie în cadrul programului „Internship la cabinetele parlamentare”. Tinerii cu vârsta de maximum 25 de ani care doresc să activeze timp de trei luni în cadrul unui birou parlamentar din propriul judeţ sunt invitaţi să trimită un CV şi o scrisoare de intenţie de maximum o pagină pe adresa ana-maria.mosneagu@apd.ro, până la data de 15 iunie 2009.

Scrisoarea de intenţie trebuie să conţină motivaţia înscrierii în cadrul acestui program precum şi o listă cu numele a trei parlamentari din judeţ în cabinetele cărora tinerii doresc să realizeze stagiul de practică.

adp_logoProgramul „Internship la cabinetele parlamentare” face parte din proiectul „Exerciţii pentru Democraţie”, implementat de Asociaţia Pro Democraţia şi finanţat de Guvernele Islandei, Principatului Liechtenstein şi Norvegiei prin Mecanismul Financiar al Spaţiului Economic European.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este Ana-Maria Moşneagu, Expert APD, număr de telefon 0721 678 764, e-mail ana-maria.mosneagu@apd.ro.

Detalii aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.