Câştigătorii celor 3 bilete la concursul VAMA

Vă mulţumim pentru răspunsurile la întrebarea concursului Vama. Alegerea nu a fost uşoară, dar în final, autorii următoarelor 3 răspunsuri vor primi o invitaşie la Concertul VAMA de mâine seară:


Leon Cristian


Melodia mea preferata de la Vama este o una mai veche, „18 ani”. Imi place Vama de mult timp, de cand era in formula Vama Veche. Cea mai frumoasa amintire a mea legata de Vama este acum 2 ani, cand am impliniti 18 ani. Eram la un local, cu mai multi colegi si colege si totul mergea relativ normal, inspre 12 noaptea. La ora 11 prietena mea imi zice sa vin cu ea, urcam Copoul, ajungem la Gradina Botanica. Era intuneric si cu toate astea am sarit gardul, am mers bajbaind prin intuneric pana undeva la o banca si aproape de 12 noaptea a pus pe telefon melodia 18 ani. Eram constient ca toata lumea se bucura in alta parte de cei 18 ani ai mei, dar eu eram acolo, cu persoana care o iubeam, mancand felii de pizza rece si ascultand 18 ani. Acum mi-a ramas aceasta melodie ca un tipar in cap, imi amintesc cu drag de acea intamplare si stiu ca poate nu suna atat de extraordinar sa lipsesti de la majoratul tau si sa mergi sa asculti 18 ani undeva in Gradina Botanica, la 12 noaptea, dar atunci, in acele momente a fost mai mult decat imi puteam imagina. Cred ca tocmai aceste lucruri, care ne scot din banalul zilei programte ne ajuta sa spunem peste ani, ca uite, eu mi-am trait adolescenta, studentia, la mare, ascultand Vama. Va doresc un Paste Fericit, si indiferent daca considerati ca merit sau nu un bilet la concert, eu voi fi acolo, deoarece ii iubesc si le savurez fiecare melodie.


madalina


Pur si simplu iubesc de la Vama (Veche)”Nu am chef azi” pentru ca o fredonez cu placere la fiecare ora de mate!


Toma Adina Elena


Poate pare ciudat, dar mai ca mi-au dat lacrimile atunci cand Vama Veche isi anuntau despartirea… Au fost alaturi de mine la bine si la greu, mi-au aratat cum sa zambesc, cum sa ma bucur de prietenii mei, de valurile marii, cum iubesti si cum e sa fii iubit, cum sunt mii de alti oameni ca tine care au avut „vise” ca ale tale si au crezut in ele, care respira viata si iubire, care stiu cum e sa te simti pierdut…care mi-au aratat ca nu sunt singura. Despartirea lor nu a insemnat deloc sfarsitul, ci un nou suflu, Vama stie in continuare sa ne bucure fiecare clipa, iar ultimul concert in Iasi la care am fost anul trecut a aratat inca o data acest lucru. A fost un show plin de energie, in care au pus mult suflet. Sa aleg o singura melodie ar fi inutil…fiecare are o poveste a ei, fiecare duce cu sine si o parte din mine,si am stiu ca am sa ma regasesc in multe altele cate putin pentru ca Vama scrie si canta pentru NOI, noi realistii, noi visatorii, noi cei care inca mai speram…cu ei am ajuns „Undeva in Vama” de ce sa ne oprim aici? Multumesc Vama…



Cei trei vor fi contactaţi prin mail pentru a afla cum pot intra în posesia premiilor.


Leave a Reply

Your email address will not be published.