Află totul despre piaţa muncii din România

  • Ce este Piaţa muncii – Colecţie de resurse online?

Piaţa muncii – Colecţie de resurse online organizează sursele de informaţii despre agenţii guvernamentale din domeniul muncii şi protecţiei sociale, drepturi şi obligaţii ale angajaţilor, formare profesională. O secţiune importantă a acestei colecţii de resurse cuprinde portalurile de selecţie şi recrutare şi oportunităţile de angajare.

  • Cui se adresează Piaţa muncii – Colecţie de resurse online?

Piaţa muncii – Colecţie de resurse online se adresează celor care îşi caută un loc de muncă, şomerilor şi celor interesaţi de dezvoltarea carierei, precum şi angajatorilor sau celor care doresc să devina persoane fizice autorizate.

  • Ce conţine Piaţa muncii – Colecţie de resurse online?

Piaţa muncii – Colecţie de resurse online conţine legături către pagini web de instituţii româneşti şi străine, organizaţii, firme, programe, reţele şi portaluri tematice care permit acces la alte colecţii de resurse, precum şi explicaţii asupra conţinutului paginilor spre care se face legătura.

  • Cum se utilizează Piaţa muncii – Colecţie de resurse online?

Piaţa muncii – Colecţie de resurse online este structurată pe domenii de interes: legislaţie, găsirea unui loc de muncă, dezvoltarea carierei, sfaturi practice, formare profesională, înregistrarea ca persoană fizică autorizată sau alte forme de înregistrare individuală.

Sursele prezentate sunt descrise pe scurt şi se poate ajunge la website-uri prin click-uri pe adresele URL sau pe imaginea ce însoţeste fiecare sursă.

Pentru a intra, dă clic aici sau urmăreşte linkul acesta: http://doku.arc-software.ro/Educatie_Resurse_online/doku.php/piata-muncii-colectie-de-resurse-online

Alte resurse online despre piaţa muncii:

http://www.go.ise.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published.