Deeptech GigaHack 2024

În 2023, Deeptech GigaHack și-a marcat debutul ca cel mai mare hackathon din Republica Moldova, cu 280 de profesioniști. Provocările din domeniile: Big Data, FinTech, EnergyTech, HealthTech, GovTech, BioTech și Open Challenge au avut premii în valoare de 270 000 MDL.

Echipa GigaHack este aici pentru a continua povestea, și pe 27-28-29 septembrie 2024, la Cybercor, te așteptăm să îți pui ideea în mișcare!

Deeptech GigaHack 2024 prezintă o platformă extraordinară pentru profesioniștii IT, cercetători, entuziaști tech, startup-uri, dezvoltatori de afaceri și alți experți în domeniul Deep Tech pentru a experimenta, colabora și inova.

Timp de 3 zile, participanții vor avea oportunitatea să lucreze în echipe la diverse sarcini tehnice alocate de echipa hackathonului sau alese de ei înșiși. Vor descoperi și experimenta cele mai noi tehnologii, instrumente și tehnici pentru a crea soluții inovatoare în AI, big data, securitate cibernetică, energie, IoT, machine learning.

Cu îndrumarea mentorilor experți și acces la tot suportul tehnic necesar, participanții vor avea șansa să-și demonstreze abilitățile și să concureze pentru premiu și oportunitatea de a se afirma ca specialiști.

Ești specialist IT, cercetător, expert în deep tech sau un entuziast tech?

Alătură-te și transformă-ți ideile în soluții de impact și fii unul dintre cei 300 de participanți așteptați la cel mai mare hackathon din Republica Moldova!

Înregistrează-te acum: https://gigahack.md/.

Deeptech GigaHack 2024 este organizat de @technovator.world, o organizație non-profit, începând din 2021, concentrată pe promovarea tehnologiilor și inovației prin furnizarea de talente de top pentru economia de piață și societate.