Granturi pentru cadrele didactice de la UAIC în cadrul programului JA Universitatea Antreprenorială

Cadrele didactice de la toate facultățile din cadrul UAIC se pot înscrie până pe 17 iunie 2024, cu un proiect antreprenorial la o nouă ediție a sesiunii de mini-granturi, în cadrul programului Junior Achievement (JA) Universitatea Antreprenorială, aflat la a patra ediție și derulat cu susținerea Romanian-American Foundation.

Universitățile participante pot obține mini-granturi pentru implementarea activităților educaționale pe teme antreprenoriale și de inovare cu studenții, conform criteriilor din regulament. Aplicațiile se redactează în limba engleză, folosind template-urile puse la dispoziție de organizatori și se trimit electronic la adresa lacramioara.octavian@jaromania.org

Sesiunea de mini-granturi face parte din programul Universitatea Antreprenorială, dezvoltat din 2016 de Junior Achievement România și susținut financiar de Romanian-American Foundation. Programul include diferite componente care contribuie la pregătirea profesorilor și studenților în domeniul antreprenorial, prin accesul gratuit la resurse de învățare practice în programul internațional JA Start-UP, Incubatorul Național BizzFactory™, care la cererea facultății se echivalează cu practica studenților.

Mai multe detalii despre calendarul sesiunii curente de mini-granturi pentru proiecte, criteriile de eligibilitate și pașii de parcurs pentru aplicații sunt disponibile la: https://jar.ro/universitatea-antreprenoriala

Puteți solicita informații suplimentare la adresa de email: lacramioara.octavian@jaromania.org sau la telefon nr. 0730 330 882.