Traininguri gratuite: rezolvare de probleme și învățare eficientă

Serviciul pentru Studenți și Absolvenți organizează, în luna martie, două traininguri gratuite pentru studenții Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași: unul despre rezolvarea eficientă a problemelor și unul despre învățare eficientă. 

Strategii de rezolvare a problemelor

14.03.2024, la ora 14:00 cu Noemi Bomher Cămin C5, Sala 501

Te confrunți cu diverse probleme legate de activitatea școlară sau de relaționarea cu cei din jur? Ai sentimentul că ești singurul care trece prin dificultăți? Aștepți mereu să ți se dea o mână de ajutor pentru depășirea unor obstacole?
Acest workshop te va ajuta să înțelegi că problemele pot fi și bune, că rezolvarea lor este o abilitate ce există în fiecare dintre noi și poate fi îmbunătățită prin diverse metode, contribuind astfel la dezvoltarea ta ca viitor adult.

Înscrie-te aici

 

Tu știi să înveți eficient?

28.03.2024, la ora 14:00 cu Carmen Gabriela Lișman Cămin C5, Sala 501

Ce ai răspunde dacă te-aș întreba ce metode de învățare sau memorare folosești pentru a asimila informațiile? Dacă răspunsurile tale sunt de genul „citesc până rețin”, „repet același lucru de mai multe ori”, „fac o schemă sau subliniez ceea ce vreau să rețin”, „fac rezumatul și-l repet cu voce tare” etc., înseamnă că folosești doar mici părți din procesul complex al învățării.

Află mai multe despre diferențele dintre citire-memorare-învățare și despre pregătirea mentală și emoțională. Participă la acest workshop și pornește în propria aventură de cunoaștere a metodelor eficiente de învățare accelerată și descoperă puterea uimitoare a creierului tău.

Înscrie-te aici

 

Termenul limită pentru înscrieri este cu două zile înainte de fiecare training.