ASFI organizează ediția a XVIII-a „Arată că-ți pasă!”

Asociația Studenților Francofoni din Iași organizează în perioada 7-17 decembrie cea de-a XVIII-a ediție a proiectului caritabil Arată că-ți pasă!, în speranța de a provoca ieșenii să își ofere o parte din timp și bunătate la activitățile din acest an.

Organizație nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, reprezentând cea mai veche asociație de profil francofon din Sud-Estul Europei, Asociația Studenților Francofoni a împlinit în noiembrie 22 de ani de activitate, urmărind cu mândrie motto-ul „Fii diferit! Implică-te!”.

În cadrul acestei ediții a proiectului Arată că-ți pasă! scopul este de a ajuta 28 de copii din comuna Cozmești, Iași prin donațiile strânse la evenimentele organizate.

Pentru a-l ajuta pe Moș Crăciun să ajungă la acești copii minunați și a le oferi un Crăciun magic, avem pregătite pentru dumneavoastră câteva evenimente caritabile:

  • Seara de film va avea loc pe data de 7 decembrie, de la ora 18:30, la Institutul Francez din Iași, unde va fi proiectat un film francofon în spiritul sărbătorilor.
  • Seara de jocuri de societate va avea loc pe data de 9 decembrie, de la ora 17:30, la cafeneaua Arte Cafe din Iași.
  • Atelier de théâtre d’improvisation va avea loc pe data de 12 decembrie, de la ora 19:00, la Institutul Francez din Iași, unde se va desfășura un atelier de improvizații în limba franceză.
  • Concert de colinde organizat pe data de 15 decembrie, de la ora 17:00, la Pallas Mall Iași.
  • Concert de colinde organizat pe data de 17 decembrie, de la ora 19:00, la Catedrala Mitropolitană din Iași.

 

Asociația Studenților Francofoni din Iași

Contact: 0751 377 872 / presedinte@asfi.ro
0723 832 542 / relatiiexterne@asfi.ro
Pagina Asociației: https://www.facebook.com/asfi.ro 
Pagina Proiectului: https://www.facebook.com/ACP.ASFI