Lansarea procedurii de selecție pentru acordarea de burse studenților participanți la programul pilot de tip „peer-to-peer learning”

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași anunță lansarea procedurii de selecție în vederea acordării de 4 burse prin proiectul „Incluziune socială pentru o educație echitabilă – EDev” studenților care vor se vor implica în dezvoltarea unui program pilot de tip „peer-to-peer learning” (Cum învățăm eficient? De la egal la egal). Activitatea se adresează studenților înmatriculați în cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice, respectiv studenților înmatriculați în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației.

Prin această activitate pilot, bidirecțională și colaborativă, studenții din ani mai mari își pot sprijini colegii din primul an de studii în vederea înțelegerii exigențelor de ordin didactic și modul de gestionare a acestora.

Informații complete despre criteriile și calendarul selecției se găsesc aici.

Studenții interesați sunt invitați să completeze formularul de recrutare de mai jos până sâmbătă, 28 octombrie (inclusiv):  https://bit.ly/peer-to-peer-UAIC