Programul Intensiv Erasmus+ TAKE Model. The case study of Botanical Garden in Pavia

În perioada 18-23 septembrie 2023 va avea loc, la Universitatea Pavia (Italia), Programul Intensiv Erasmus+ TAKE Model. The case study of Botanical Garden in Pavia, care își propune să experimenteze metode de dobândire a cunoștințelor privind patrimoniul cultural în vederea valorificării și utilizării publice a acestuia. Găsești detalii aici: Take Model (unipv.eu)

La eveniment pot participa 5 studenți UAIC, care în anul academic 2023-24 vor fi la master anul II sau doctorat, în domenii compatibile cu tema programului intensiv (Facultățile și Școlile Doctorale de Biologie, Chimie și Geografie și Geologie). Mobilitatea va fi finanțată din Programul Erasmus+, conform regulilor Erasmus+ pentru mobilități de scurtă durată: https://www.uaic.ro/international/mobilitati-erasmus-de-scurta-durata/, la care se adaugă decontarea cheltuielilor de transport în limita a 400 de euro, din fondurile proiectului EC2U.

Înscrie-te până pe 20 august, completând formularul de candidatură: Blended Intensive Program – TAKE Model. The case study of Botanical Garden in Pavia – Google Forms

Rezultatele selecției vor fi transmise prin email pe 25 august.