Vrei să devii un profesor remarcabil? Twinkle Star angajează

Ai terminat o facultate în domeniu și crezi că te pasionează predatul? Sau poate că ai predat o perioadă însă ai simțit că ceva lipsește? Alătură-te echipei noastre!

Twinkle Star caută profesori remarcabili, te invităm să descoperi mai multe sau să transmiți această veste colegilor potențial interesați: https://fb.watch/liDc6ngwls/

Dacă împărtășești pasiunea pentru studiul limbilor străine și ești în căutarea unei oportunități de a pune în aplicare cunoștințele și abilitățile tale, te invităm să descoperi ce beneficii te așteaptă.

Vei lucra într-un mediu educațional stimulant și interactiv, cu o echipă tânără, într-un centru acreditat Cambridge English

Vei pregăti candidați pentru examenele Cambridge English, munca ta reflectându-se în rezultatele elevilor.

Vei fi susținut de un team leader care îți va ghida constant pașii, vei beneficia de training inițial, dar și de numeroase traininguri interne online și față în față și vei putea participa la teambuilding-uri organizate periodic.

Vei primi tot sprijinul necesar pentru a te instrui și dezvolta continuu, prin cursuri și certificări internaționale.

Vei fi evaluat în funcție de performanțe, pentru care vei primi bonusuri și măriri salariale, având posibilități de promovare.

Printre beneficii se numără și posibilitatea de a susține examene Cambridge gratuit și accesul la materiale educaționale acreditate internațional.

Ce așteptări avem de la tine:

Ai minim un an de experiență în activitatea de predare a limbii engleze copiilor preșcolari și școlari;

Nivelul tău de engleză este minim B2;

Iubești copiii și interacțiunea cu aceștia;

Ai o atitudine pozitivă, ești creativ și deschis către noi metode de predare a limbii engleze;

Îți dorești o carieră împlinită ca profesor și examinator Cambridge.

Constituie avantaj:

 

  • Dacă ai studii de psihologie / modul psihopedagogic;
  • Dacă deții atestate de limbă engleză (Cambridge, IELTS, TOEFL etc);
  • Dacă cunoști structura examenelor Cambridge;

    Fie că ești absolvent sau un profesor cu experiență, la Twinkle Star ai posibilitatea de a-ți exprima creativitatea și de a utiliza metode interactive pentru a preda limba engleză. 

Dacă ești gata să faci parte dintr-o echipă entuziastă și dedicată, trimite-ne CV-ul tău la adresa hr@twinklestar.ro sau sună la 0786.109.172.

Așteptăm să te cunoaștem!

Echipa Twinkle Star