Lecția de management – ediția a XXIV-a

Lecția de management – ediția a XXIV-a

Titlu: Modelul mental al antreprenorului

 

Marți 13 Iunie 2023, ora 16, Amf B1

Invitat: Dragoș Anastasiu

Președinte Eurolines România Group

 

Lecția de management – ediția a XXIV-a

Titlu: Modelul mental al antreprenorului

Pentru a participa, înscrie-te aici: https://forms.gle/MDdafyvYJDnd2jsw5

Vei avea ocazia rară de a fi unul dintre studenții FEAA cu care domnul Dragoș Anastasiu va dialoga despre felul în care trebuie să gândească un antreprenor.

Eveniment organizat de Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor împreună cu Romanian Business Leaders.

DESPRE INVITAT

Dragoș Anastasiu și-a început călătoria antreprenorială în 1995, când și-a înființat prima companie, o linie de călători cu autocarul din România în Germania, care în doar doi ani ar deveni membru al celei mai importante rețele internaționale de transport de pasageri: Eurolines. Dupa acea prima companie au urmat multe altele, in jur de 20, care au format Grupul Eurolines Romania care s-a dezvoltat continuu, pana a devenit un grup de referinta in transport si turism in Romania. În afara țării, a dezvoltat afaceri în Germania și Republica Moldova.

În 2017 Dragoș Anastasiu a finalizat parteneriatul cu FlixBus, una dintre primele linii de afaceri importante ale Grupului Eurolines (linii internaționale de transport). 2 ani mai târziu a transferat toate activitățile turistice către DER Touristik Group și a făcut o ieșire din industria turismului.

Astăzi, după aceste două ieșiri de succes din transport și turism, Eurolines Group este specializat în ospitalitate (Green Village Resort din Delta Dunării 4*, Valea Verde Retreat în Transilvania), rent a car (franciză Enterprise) și servicii de asistență.

Dragoș Anastasiu a fost președintele Camerei de Comerț Româno-Germane și membru al Consiliului Consultativ al Fundatiei Business Leaders din România timp de aproape 10 ani.

Dragos Anastasiu este pasionat de sport si educatie. Îi plac proiectele noi și crede cu tărie în impulsul de a schimba mentalitatea și de a se adapta la noi cadre. Pe lângă afaceri, o parte importantă a timpului său este dedicată programelor de educație (www.superteach.ro), contribuției la un viitor mai bun pentru România (www.rethinkromania.ro), consultanței antreprenorilor români (www.ad-wise.ro) și pentru a aduce românii înapoi acasă (www.repatriot.ro).

Durata evenimentului: 90 – 120 minute.