Școala de Vară „European Smart Cities for Sustainable Development” (SmartEU)

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează, în perioada 2-14 Mai 2023 și 6-11 Iunie 2023, Școala de Vară SmartEU – European Smart Cities for Sustainable Development (proiect co-finanțat prin Programul Erasmus+, Modul Jean Monnet, cod proiect: 620415-EPP-1-2020-1-RO-EPPJMO-MODULE).

 

Organizare

Școala de vară se va desfășura în format hybrid, timp de trei săptămâni și va consta în activități instructive, interesante și antrenante, susținute de cadre didactice ale UAIC. Modulul SmartEU este interdisciplinar și abordează următoarele teme: “Promovarea creșterii inteligente și incluzive în întreaga UE”, „Construirea de comunități inteligente pentru orașe inteligente” și ,,Noi forme de ocupare a forței de muncă în Uniunea Europeană”.
Condiții de participare

Pentru a putea participa la școala de vară SmartEU, candidații trebuie:

  • Să fie studenți, masteranzi, doctoranzi sau tineri cercetători, de la diferite specializări, înscriși la UAIC sau la alte universități din regiune și care sunt interesați să înțeleagă și să-și îmbunătățească cunoștințele despre orașele inteligente și despre potențialul dezvoltării lor în UE.
  • Să completeze formularul online și să încarce documentele obligatorii (1. Carte de identitate – copie scanată; 2. CV- format Europass (.doc; .docx; .pdf).

Participarea este GRATUITĂ! Participanții vor primi la finalul școlii de vară un certificat de absolvire Jean Monnet.

Locuri disponibile: 45 pers.
Data limită de înscriere: 30 Aprilie 2023.
Link înscriere: http://smarteu.uaic.ro/registration/Pages/default.aspx

Mai multe informații se găsesc la adresa: http://smarteu.uaic.ro/RO/DespreProiect/Pages/default.aspx