American Councils for International Education organizează prelegerea „21st Century Leadership: Preparing for an Uncertain World”

Pe 1 aprilie, de la ora 11.00, American Councils for International Education organizează o prelegere pe tema „21st Century Leadership: Preparing for an Uncertain World”.
Prelegerea va fi susținută de Prof. Dr. Sam Potolicchio, desemnat „unul dintre cei mai buni profesori ai Americii” de către Princeton Review, viitorul lider al învățământului superior american de către Asociația Colegiilor și Universităților și a fost, de asemenea, prezentat într-un articol de copertă despre programul său de leadership de către Newsweek Japonia ca fiind „Cel mai bun profesor din America”. Potolicchio este directorul executiv fondator al Centrului pentru Leadership Global al American Councils For International Education și președinte al Forumului Preparing Global Leaders.
Sam a ținut prelegeri în peste 85 de țări, de la Oxford, LSE, Cambridge și Yale la Universitatea Komar din Irak și Universitatea de Stat din Donețk. Potolicchio predă, de asemenea, în cadrul programelor Executive Education EMBA la McDonough School of Business de la Georgetown și la Mannheim Business School.
Evenimentul este organizat de American Councils for International Education – România, Programul FLEX Alumni, Departamentul de Stat al SUA, în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană și AmCham (Camera de Comerț Americană în România).
Înscrierile se fac accesând site-ul:
Evenimentul se va desfășura fizic, în București, exclusiv în limba engleză. Nu se asigură costuri de transport sau cazare.
Înregistrarea participanților va începe la ora 10:30 și se va încheia la ora 11:00.