PRIME Iași organizează o nouă ediție a evenimentului PR OUTLooK

PRIME Iași vă invită la cea de a XIII-a ediție a proiectului PR OUTLooK care va avea loc în zilele de 29 și 30 Martie la Fab Lab 1, ora 14:00.
Proiectul constă în două etape, mai precis Conferința ce va avea loc pe data de 29 Martie, având ca invitat special pe Adrian Mironescu, Brand Designer și Consultant. A doua etapă este reprezentată de Workshop ce va avea loc pe data de 30 Martie, trainerul acestuia fiind Cristian Nistor, Brand Manager și lector universitar la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor. Ambele evenimente se vor desfășura la Fab Lab 1, ora 14:00.
Ediția de anul acesta urmărește tematica de branding, un subiect de mare interes în rândul studenților și nu numai.
Atât conferința, cât și workshop-ul se vor desfășura în limba engleză.
Ideea din spatele proiectului este de a creea un cadru de interacțiune între studenți și invitații speciali ai evenimentului. Adrian, având experiență și multe recunoașteri prestigioase, ne va vorbi despre tema proiectului din cunoștințe dobândite de-a lungul anilor și va exemplifica cu propriile experiențe personale. Mai departe vom aprofunda informațiile acumulate cu ajutorul lui Cristian, care ne va ajuta să fixăm informația așa cum numai un lector de succes o poate face, ulterior învățându-ne cum să punem în practică totul.
Pentru mai multe detalii, ne găsiți pe Instagram (proutlook), Facebook (PR OUTLooK), dar și pe paginile asociației PRIME Iași (Instagram: prime.iasi / Facebook: PRIME Iași).