Cafeneaua cu Joburi 2023

Vineri, 19 mai, în intervalul orar 10.00 – 17.00, la Hotel Unirea, va avea loc evenimentul „Cafeneaua cu Joburi”.

Cafeneaua cu Joburi este un ALTFEL de eveniment cu locuri de muncă, în cadrul căruia aducem persoanele aflate în căutarea unui job în fața angajatorilor. De ce spunem că este ALTFEL? Ne mândrim cu atmosfera pe care o aducem în fiecare eveniment, dar și cu serviciile extra pe care le oferim atât participanților, cât și companiilor.

Într-o atmosferă de cafenea, participanții primesc un ceai sau o cafea din partea casei și sunt mai apoi îndrumați de echipa de consultanță în carieră către companiile care au locurile de muncă potrivite cunoștințelor, experienței dar și dorințelor lor.

Cafea, oameni, locuri de muncă

Prin aceste evenimente, ne propunem să aducem o nouă perspectivă asupra pieței muncii pentru studenți. Știm că o parte din studenți deja sunt în piața muncii, unii având un loc de muncă în domeniile pe care le studiază, alții în diverse domenii mai puțin legate de studiile pe care le urmează. Ne dorim ca prin această invitație, să punem împreună bazele unui drum lin către primul loc de muncă al studenților.

Studenții au ocazia de a discuta cu angajatorii, fără presiunea unui interviu, despre cerințele pe care posturile disponibile le impun, despre cotele de salarizare din domeniu, dar și despre alte abilități pe care aceștia le pot căpăta pentru a-și crește șansele de angajare.

De ce să participi la un astfel de eveniment?

În cadrul Cafenelei cu Joburi,  atât companiile aflate în căutarea unui nou angajat, cât și oamenii ce doresc să își găsească un loc de muncă, vor beneficia de cele mai bune servicii, oferite de echipa Asociației “Oameni Valoroși pentru Companii de Succes”, în parteneriat cu ECIM – Compania de Consultanță și Recrutare, aceasta fiind constituită din experți în recrutare,   pregătiți să te ajute indiferent de orice domeniu. Totodată, participanților li se va oferii consultanță specializată dar și ajutor în constituirea unui CV de succes, pe care aceștia îl pot xeroxa gratuit în incinta evenimentului.

Cafeneaua cu Joburi este constituită, astfel, dintr-o serie de evenimente petrecute în diferite orașe ale țării. Până în prezent au participat peste 25000 de oameni la evenimentele noastre, iar 300 de companii au ales Cafeneaua cu Joburi drept partener în procesul recrutării noului lor angajat. Totodată, cu ajutorul experților ECIM, un total de 2000 de oameni au plecat din cadrul evenimentelor, cu un răspuns favorabil din partea companiilor, fiind angajați.

Pentru toți participanții evenimentelor echipa de organizare, alături de partenerul principal – Compania de Consultanță și Recrutare ECIM, le oferă serviciile de care au nevoie pentru a face primul pas spre locul de muncă mult dorit. Astfel, cei aflați în căutarea unui loc de muncă au parte de:

  • consultanță în carieră
  • acces la xerox pentru a aplica la cât mai multe detalii
  • suport în redactarea CV-ului
  • ceai / cafea pentru o discuție cât mai relaxată alături de angajator