L’Oréal lansează o nouă ediție a competiției BRANDSTORM

BRANDSTORM este o competitie internațională de business dezvoltată de L’Oreal pentru tineri, ce se desfasoara anual în peste 65 de țări. Anual, zeci de mii de studenți au posibilitatea să preia rolul de Project Manager și să inoveze prin ideile lor.

Astfel, din 28 noiembrie a fost deschisă platforma pentru înscrieri pentru editia BRANDSTORM 2023, iar anul acesta, Brandstorm revine cu o valoare adăugată!

Ce presupune mai exact această valoare adăugată?

Începând cu ediția Brandstorm 2023, toți studenții/participanții vor avea oportunitatea de a obține un certificat oficial care le va recunoaște contribuțiile și efortul investite în cadrul competiției. Acest certificat poate să reprezinte un boost semnificativ în cariera lor profesională, îmbunătățindu-le atât CV-urile cât și profilele de viitori candidați.

În ceea ce privește misiunea Brandstorm 2023, totul pleacă de la „Crack the new codes of Beauty”. Ca și în anii anteriori, echipele vor fi formate din 3 membri (existând în continuare posibilitatea ca profesorii să devină mentori), iar fiecare echipă va trebui sa dezvolte una dintre cele trei axe ale misiunii:

  • REINVENT CONSUMER ENGAGEMENT​: New platforms​, New services​, Virtual ownership & products
  • CREATE VIRTUAL EXPERIENCES​: Gaming​, Social & Communities​, NFT for exclusive access, to unlock XP & reward loyalty
  • CELEBRATE NEW SELF-EXPRESSION​: Creators & artistry​, Avatars ​, Diversity

TIMELINE competiție:

  • 28 Noiembrie – 3 Martie: perioada de înscriere și încărcarea prezentării de 3 slide-uri + 1 minute video pitch;
  • 9 martie – Semi finala Națională
  • 30 martie – Finala Națională
  • Aprilie – Learning Hackaton pentru finaliștii naționali la nivel mondial
  • Mai – Semi finala Internațională
  • Iunie – Finala Internațională la Paris

Premiu: un internship de 3 luni la HQ L’Oreal din Franta, cu toate costurile acoperite de L’Oreal.

Perioada de prezentări online va incepe din 9 ianuarie.

Pentru detalii extra cu privire la compeție, accesați link-ul care va conduce către pagina oficială: https://brandstorm.loreal.com/en/challenges/romania;

Plus un workshop foarte util despre Metaverse si Web3 ce poate fi prezentat studenților ca material de studiu: https://drive.google.com/drive/folders/1AoowLP9dSmc_TO6OtS0ktvSZJ4reSLKF?usp=sharing