Studenții de la UAIC au aflat despre ce înseamnă User Experience (UX) for Startups

Vineri, 7 octombrie 2022, începând cu orele 14:00 a avut loc workshop-ul „UX for Startups”, eveniment derulat în cadrul Societății Antreprenoriale pentru Studenți.

Studenții participanți au avut ocazia de a învăța, alături de Ben Woods, specialist în domeniul User Experience și de lect. univ. dr. Patricia Bertea o varietate de design-uri orientate către utilizatori prin activități practice. În agenda workshop-ului s-au regăsit, printre altele, o vânătoare de comori, activități de observare și prototyping, dar și momente în care participanții au avut ocazia să testeze design-urile create pe parcursul workshopului.

Evenimentul face parte din proiectul „Inspiring students to become entrepreneurs through relevant content and soft skills development” derulat în cadrul programului Universitatea Antreprenorială finanțat de Romanian-American Foundation.

 

Studenții UAIC pot urmări Societatea Antreprenorială pentru Studenți și pe social media, unde vor găsi informații despre următoarele conferințe dar și despre cursurile de antreprenoriat din toamna aceasta: Linkedin, Instagram, TikTok.