Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași organizează expoziția virtuală de carte „Citește, cunoaște, călătorește!”

Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași vă invită să accesați expoziția virtuală de carte „Citește, cunoaște, călătorește!”, organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, stabilită la data de 27 septembrie de către Organizația Mondială a Turismului.

Expoziția este structurată astfel încât să reprezinte îndemnul la lectură, și nu la orice fel de lectură, ci la cea care încurajează cunoașterea locurilor în care călătorim sau dorim să călătorim, și la înțelegerea modului de funcționare a sistemului turistic, dincolo de postura de vizitatori pe care ne-o asumăm cel mai adesea. Aceasta cuprinde trei categorii: Ghiduri de călătorieDescrieri de călătorie și Literatură de specialitate, fiecare având rolul de a contribui la înțelegerea fenomenului turistic dintr-o perspectivă aparte.

Expoziția este realizată de Evelina Frunzete, bibliotecar la BCU „Mihai Eminescu” Iași, în cadrul Departamentului Informatizare și Tehnologii Digitale în colaborare cu dr. Alexandra Cehan, cadru didactic asociat la Facultatea de Geografie și Geologie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași care vă propun să călătoriți virtual accesând: 

http://www.bcu-iasi.ro/Citeste-cunoaste-calatoreste-expozitie-virtuala.