Liga Studenților de la Filosofie recrutează

„Liga Studenților de la Filosofie Iași” caută noi membri! Chestionarul de înscriere este disponibil pe pagina:

https://www.fssp.uaic.ro/studenti/anunturi/inscrieri-liga-studentilor-de-la-filosofie-iasi

 

Despre LSFI 

„Liga Studenților de la Filosofie Iași” este o asociație studențească din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice ce acționează de 7 ani în mediul universitar/ și comunitar Iași. Aceasta s-a creat în urma unei decizii de a reuni 3 alte asociații studențești din cadrul aceleași facultăți pentru a alcătui un singur ONG mult mai numeros în măsură să reprezinte studenții FSSP. ONG-ul s-a înființat în anul 2015 având drept scop crearea de oportunități pentru dezvoltarea personală, profesională, socială, dar și antreprenorială.
Pentru realizarea acestui scop, asociația are următoarele obiective:
● Să promoveze excelenţa şi să dezvolte spiritul de lider;
● Să sprijine cooperarea între mediul academic, politic şi cel antreprenorial;
● Să promoveze activităţile cultural – civice, ştiinţifice, sportive și sociale;
● Să promoveze spiritul democratic în mediul social, liceal şi universitar;
● Să ofere noi perspective și oportunităţi europene membrilor asociaţiei și studenţilor;
● Să ofere oportunitatea de a participa la programe locale, naţionale și internaţionale pentru studenţii și membrii asociaţiei.
Viziunea asociației Liga Studenților de la Filosofie Iași este de a se menține într-o poziție de vârf în cadrul campusului ieșean prin activitatea sa de formare și dezvoltare a membrilor/ studenților, indiferent de limitele ce pot apărea.
Valorile ce stau la baza acesteia sunt: Performanța, Inovarea, Implicarea și Egalitatea. Ele ajută la menținerea în cadrul academic, unde, atât studenții, cât și membrii organizației pot să își aducă contribuția. Totodată, principiile ce stau la baza activităților și proiectelor ligii pun accent pe oferirea sprijinului și asistență studenților în activitățile pe care le desfășoară.

Scopul acestora este de a-și dezvolta abilitățile pe care le dobândesc în timpul cursurilor, indiferent de specializările lor.