UAIC oferă 25 de burse studenților care se vor implica în activitățile Call Center-ului dedicat admiterii

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași anunță deschiderea procedurii de recrutare și selecție a 25 de studenți care să asigure desfășurarea activității de facilitare a parcurgerii procedurii de înscriere la admitere în cadrul proiectului Educație pentru o societate echitabilă (ACCES-EDU), finanțat prin Fondul de Dezvoltare Instituțională (FDI) 2022.

Studenții înmatriculați la studii de licență, master sau doctorat, care nu sunt în ani terminali, sunt invitați să participe la competiția în vederea desfășurării activității de facilitare a parcurgerii procedurii de înscriere la admitere prin intermediul Call Center-ului Admitere la UAIC.

Call center-ul va funcționa în perioada admiterii în intervalul 6-27 iulie, respectiv 5-9 septembrie și va oferi informații privind oferta educațională, suport privind procedura de înscriere și cea de confirmare a locului.

Studenții participanți la activitate vor beneficia de o bursă în valoare de 600 lei * 2 luni pentru sesiunea de admitere iulie 2022 și septembrie 2022 (total 1200 lei).

Înscrierile se fac în două etape:

  1. Completarea unui formular online până la data de 13.06.2022, ora 16.00, la adresa: https://bit.ly/call-center-admitere-UAIC
  2. Pregătirea și depunerea unui dosar de înscriere care se va prezenta personal comisiei de selecție, în cadrul unei întâlniri la care vor fi invitați după prima etapă de selecție anunțată după completarea formularului online.

Dosarul de înscriere va conține următoarele:

Studenții care nu vor parcurge complet cele două etape ale procesului de înscriere vor fi descalificați. Dosarele incomplete vor fi descalificate.

Selecția celor 25 de studenți se va face în conformitate cu Procedura privind acordarea burselor pentru studenții participanți la Activitatea 6: „Simplificarea procedurii de înscriere la facultate prin organizarea unui Call Center UAIC, optimizarea infrastructurii de admitere la nivelul facultăților și sprijinirea studenților după admitere cu informații despre universitate” din cadrul proiectului FDI – Educație pentru o societate echitabilă (ACCES-EDU).

Mai multe detalii despre procedura de selecție și conținutul dosarului de participare puteți găsi aici.

Informații suplimentare pot fi obținute la adresa de email: diana.chihaia@uaic.ro