Antreprenoarea Magda Baciu, invitată la „Lecția de Antreprenoriat” în cadrul Societății Antreprenoriale Studențești a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Marți, 24.05.2022, la ora 14:00 a avut loc „Lecția de Antreprenoriat” din cadrul SAS UAIC (Societatea Antreprenorială Studențească), alături de invitata Magda Baciu, Alumni a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Business Administration.

Pe parcursul conferinței studenții participanți au aflat de la Magda cum și-a înființat propria afacere, Growth Savvy, cu scopul de a-și împărtăși expertiza și aptitudinile în marketing companiilor ce necesită Data Services, Ads Sercives și CRO Services (conversion rate optimisation). Subiectele abordate au fost diverse și au acoperit o mare parte din curiozitățile publicului, printre care se numără importanța unei echipe ce împărtășește aceleași valori, responsabilitățile unui antreprenor la început de drum, experiența pierderii unui client sau chiar depășirea autosabotajului inițial.

În cazul în care nu ați reușit să ajungeți la această întâlnire, puteți urmări înregistrarea de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SAS.UAIC

În plus, echipa SAS are pregătite multe alte activități și cursuri până în decembrie 2022, unde studenții vor avea ocazia să afle, printre altele, cum să obții investiții pentru start-up-ul tău sau cum să îmbini creativitatea cu mediul de afaceri.

Așadar, sunteți invitați să ne urmăriți și pe celelalte platforme de Social Media, pentru a fi la curent cu următoarele noastre evenimente!

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/sas-uaic-entrepreneurial-society-for-students-iasi

Instagram: https://www.instagram.com/sas_uaic_iasi/

TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMLqSWAev/