Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași lansează Chestionarul de satisfacție al studenților

Cât de mulțumit/ă ești de UAIC?

Vrem să aflăm opinia ta cu privire la calitatea serviciilor oferite de Universitate, prin intermediul următorului chestionar. https://www.uaic.ro/satisfactie-studenti

Completând acest sondaj, ai posibilitatea de a transmite în mod anonim un mesaj direct către universitate. Ești mulțumit? Ai sugestii pentru îmbunătățire? Răspunsul tău poate aduce o schimbare!

Vei fi îndemnat/ă să îți oferi opinia despre calitatea educației, a infrastructurii, interacțiunea cu angajații și serviciile care îți sunt puse la dispoziție: burse în străinătate, cămine, burse de studiu, consiliere etc.

Chestionarul este aplicat anual pentru a evalua percepția studenților într-un mod sistematic și pentru a înțelege mai bine ce doresc de la UAIC. Este important pentru reprezentanții universității să cunoască aceste aspecte, pentru a îmbunătăți activitățile care presupun interacțiunea cu studenții la nivelul facultăților sau la nivelul bibliotecilor, oferta cursurilor de dezvoltare personală și profesională, condițiile de cazare în cămine și pentru a se centra mai bine pe nevoile studenților.

Completarea chestionarului durează în jur de 10 minute: https://www.uaic.ro/satisfactie-studenti