Traininguri gratuite pentru studenți: dicție și prezentare

În luna mai, Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni organizează în mod gratuit pentru tine, student al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, trainingurile online menite să-ți deschidă drumul spre o carieră și să te ajute să te adaptezi mai bine la situațiile noi din viața ta de student.

Dă start dezvoltării tale alături de Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni și pornește în aventura descoperii punctelor tale tari.

Trainingurile gratuite la care te poți înscrie în luna mai 2022 sunt:

Cum să susții o prezentare de succes (Miercuri, 25 mai 2022, ora 14:00) – În multe contexte ale vieții suntem puși în situația de a ne prezenta și de a prezenta ceva. Uneori reușim să susținem prezentarea aceasta natural, alteori, avem foarte multe emoții și nu știm cu ce să începem. În acest training vei învăța cum să structurezi o prezentare, cum să prezinți eficient și atractiv informațiile pe care urmează să le prezinți și mai ales, afli ce instrumente poți folosi pentru a te asigura că în orice moment vei obține rezultatele pe care ți le propui.

Dicția și importanța cuvântului în discurs (Vineri, 27 mai 2022, ora 10:00) – Trainingul „Dicția și importanța cuvântului în discurs” te va ajuta să te redescoperi prin intermediul artei oratoriei. Cuvintele aparent complicate, rostite clar și nuanțat vor fi o provocare pentru tine. Dacă dorești să devii conștient de valoarea unui discurs clar, coerent și să stăpânești un instrument sensibil și, în general, neascultător: vorbirea, acest training este pentru tine!

Te poți înscrie la unul dintre ele sau chiar ambele la acest link: https://bit.ly/TrainingSSA

Trainingul va avea loc online. Datele de acces vor fi comunicate participanților prin e-mail.