Cristina Bâtlan, fondatoare Musette și Chapters.ro, a vorbit despre antreprenoriat studenților de la UAIC

Vineri, 6 mai 2022, ora 12, s-a desfășurat evenimentul Antreprenoriat la Feminin, invitat special fiind doamna Cristina Bâtlan, fondatoarea Musette și Chapters.ro.

Evenimentul a fost organizat prin intermediul Societății Antreprenoriale Studențești (SAS) UAIC și a constat în două momente distincte.

În prima parte, studenții de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Business Administration, anul 3 au luat parte la un workshop în limba engleză susținut de doamna Cristina Bâtlan în incinta magazinului Musette din Palas Mall pe tema producției de încălțăminte. Workshop-ul a făcut parte din procesul de validare a companiei de încălțăminte simulate de studenți în cadrul disciplinei Business Projects, sub coordonarea lect. dr. univ. Patricia Bertea și a inclus explicarea procesului de producție, descrierea detaliilor tehnice și examinarea unor mostre de materii prime.

Ulterior, doamna Cristina Bâtlan a susținut o conferință interactivă dedicată studenților pasionați de antreprenoriat. În prezența celor 300 de studenți de la mai multe facultăți din cadrul UAIC, fondatoarea Musette și Chapters.ro a vorbit despre parcursul său antreprenorial, despre provocări și satisfacții, despre importanța colaborării pentru atingerea obiectivelor și despre cum tinerii din ziua de azi trebuie să își dorească, indiferent de parcursul profesional, să ofere mereu cea mai bună variantă a lor.

Mesajul de final adresat studenților de către doamna Cristina Bâtlan a fost următorul:

”Oamenii ca voi sunt viitorul nostru. Voi sunteți tot ce e mai valoros în jur! Nu pot pretinde că știu cum e în locul vostru și că știu ce simțiți, însă observ cât de puternici sunteți. Știu că aveți puterea să realizați orice vă propuneți. Mult succes!”

Evenimentul Antreprenoriat la Feminin a fost găzduit de Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul UAIC Iași și a avut ca parteneri Hotel Unirea Iași, Romanian Creative Week, Florăria Rosalia, Cuptorul Moldovencei și Andalu GastroBar, cărora le mulțumim pentru deschiderea de a colabora cu mediul academic.