Workshop de carieră „Cum sa treci cu brio interviul de angajare”

Workshop de carieră „Cum sa treci cu brio interviul de angajare”

Află cele mai eficiente strategii de la un specialist HR

 

Felicitări! Ai obținut interviul. Acum este timpul să te pregătești!

A învăța cum să ai succes la un interviu de angajare presupune multă implicare, deoarece este puțin probabil să obții jobul visat fără să te pregătești din timp. Pregătirea eficientă în acest context presupune o atenție sporită asupra procesului de învățare înaintea interviului, pentru a obține o performanță de calitate. Este important să știi ce se așteaptă de la tine înainte, în timpul și după interviu.

Pregătirea este cheia, deoarece în cadrul interviului te angajezi într-o conversație cu recrutorul, un schimb reciproc de informații și idei, pentru a decide dacă ești candidatul care s-ar potrivi cu organizația și postul vacant. Așadar, echilibrul, atitudinea, abilitățile sociale de bază și capacitatea de a comunica sunt evaluate împreună cu experiența și educația ta.

Adesea, când ne gândim la un interviu de angajare, îl asociem cu emoțiile care intervin atât înainte de a-l susține, cât și în timpul acestuia. Însă procesul de recrutare nu trebuie privit ca fiind unul în care ne năpădesc emoțiile, ci ca pe un exercițiu benefic în parcursul profesional. Este un exercițiu de comunicare și de cunoaștere, atât la nivel profesional, cât și personal pentru că te poți analiza chiar tu, pe tine însuți, nu doar recrutorul.

Te așteptăm joi, 14 Aprilie, ora 17:00, la Webinarul LIVE organizat de echipa companiei Tremend, despre  „Cum treci cu brio de interviul de angajare”. Învață cum poți transforma un interviu într-o experiență plăcută și de succes, găsind răspuns la întrebările:

  • Cum ne pregătim înainte de interviu? Tips & tricks pentru a fi gata să susții orice interviu
  • Emoțiile, cum le gestionăm?
  • Cum exersăm vocea și limbajul corpului?
  • Cum gestionăm întrebările al căror răspuns nu îl cunoaștem?
  • Ce întrebări adresezi recrutorului?

Speakerii evenimentului vor fi Ana Trantea, HR Business Partner în cadrul Tremend, cu o experiență de peste 15 ani în HR și o implicare activă în proiecte complexe de training, politici și proceduri de HR, public speaking și recrutare, și George Codreanu, Engineering Manager, cu peste 5 ani vechime în Tremend și 8 ani experiență în aplicarea diverselor metodologii utilizate în IT, dar și în coordonarea unor proiecte complexe și de succes.

Pregătește-te pentru un webinar de 90 de minute în care vei afla modalități și tehnici care te vor ajuta să ai o experiență de succes la următorul interviu de angajare. Toate informațiile te vor aduce în poziția candidatului dorit de orice angajator și vei descoperi oportunitățile de internship din cadrul echipei Tremend.

Click AICI pentru a te înscrie la eveniment.